Pääministeristä uuden naisystävän takia jäävi?

  • WilleWau

Emma-gaalasta julkisuuteen putkahtanut tieto pääministeri Vanhasen naistuttavasta sai tiedotusvälineet taputtamaan käsiään.

Nyt sitä saa, nyt sitä saa; palstametrit täyteen. Venytetyin kuvin helposti aukeama mitoittain.

- - - -

Vaan miten kaikki onkaan tapahtunut? Se on asia, joka kiinnostaa kansalaisia todella paljon.

Yksi netissä kirjoitettu veikkaus oli sellainen, että keskuskauppakamarin kautta tullut raudanluja lobbari on nyt luikahtanut pääministerin sänkykamarin auvoisen avoimeen tunnelmaan.

- - - -

Lakisääteiset vakuutukset ovat rahallisesti yksi Suomen valtion, hallituksen ja eduskunnan näppien alla olevista aihepiireistä. Toki nelikannan pitkälti sanelemana. Nelikantahan on kolmikanta + vakuutusala.

Liekö kyse siis puhtaasta sattumasta, kun pääministerin uusin naisystävä onkin töissä vakuutusalan konsernissa ja nimenomaan yrityspuolen markkinoinnissa, jossa valtaosa lakisääteisistä vakuutuksista solmitaan?

- - - -

VAATIVA TEHTÄVÄ

Tämän vuoden alussa Mertala siirtyi vakuutuskonserni Tapiolaan.

Tapiolassa hän työskentelee yritysmarkkinoinnin kehittämispäällikkönä.

Mertalan toimenkuvaan kuuluu muun muassa alueiden ketjuohjaus ja huolenpitomaIlien suunnittelu eli Tapiolan aluekonttoreiden avustaminen yritysasiakkaiden hankinnassa ja yhteyksien ylläpitämisessä niihin. Perimmältään hän auttaa asiakkaiden hankkimisessa.

Mertalan tehtävää luonnehditaan varsin vastuulliseksi, vaikkei hän konsernin ylimpään johtoon kuulukaan. Hänen esimiehensä esinainen sattuu olemaan Tapiolan kenttäjohtaja Ann Wahlroos-Jaakkola eli Björn WahIroosin sisar.

Mertala on kaiken kaikkiaan yrityskenttää hyvin tunteva, edustava markkinoinnin ammattilainen.

ILTALEHTI 10.3.2008 – URANAINEN (sivu 6)

- - - -

Toivotaan siis, että pääministeri osaa ainakin nyt jäävätä itsensä kokonaan kaikesta siitä, mikä koskee vakuutusalan asioita.

Muuten syntyy nopeasti mielikuva siitä, että onko kaiken takana naisen lisäksi Björn Wahlroos? Kalapuikkoviiksineen.

”Business is like chess. Through right kind of mistress.”

Lupaus hovin kanssa Halikossa tapahtuvasta fasaanimetsästyksestä mittojen mukaan tehdyissä pinkeissä nahkahousuissa saattaa olla jollekin päättäjistämme tavoittelemisen arvoista.

Toivottavasti se joku ei ole ihan meidän Matti. Muuten tästäkin rakkausepisodista uhkaa tulla pääministerin julkisuuskuvalle väärän paikkaan ja aikaan kohdistuva isoneva patti.

- - - -

Ennen sinne asti etenemistä olisi valtava piristysruiske Suomelle, jos Matti luopuisi rakkaansa takia pääministerin urastaan. Windsorin herttuan tapaan.

Avoin uranainen on aina parempi kuin aatelinen ja umpinainen.

- - - -

Ikelle Matti voisi heittää sitten vastavuoroisesti oppeja: ”Win sorry, don`t be 70 and still stupid ori.”

- - - - - - - - - -

Ja, jos joudun tämän kirjoitukseni takia käräjille, niin lupaattehan tulla runsain joukoin seuraamaan, mistä kaikesta Suomessa loppujen lopuksi saattaa olla kyse?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus