Pakkodigitalisoinnista

  • WilleWau

Spekulointi lienee yksi nykyajan huveista halvimpia.

Olemme nähneet ensimmäisen erän modernista versiosta käänteisestä sosialisoinnista eli digitalisoinnista.

Siinähän globaaliteollisuus valtion kautta vaikuttaen määrää mitä piristysruiskeita kasvujohteisesti budjetoituun tuotantoon ja myyntiin kaivataan.

Suomi toimii maantieteellisen kokonsa ja sijaintinsa puolesta erinomaisena testilaboratoriona monenlaisille kokeiluille. Epäonnistumisista tieto ei välttämättä kulje globaalin teknologiaimperiumin keskeisille kansakunnille.

Toivon, että syksy on mahdollisimman räntä- ja talvi lumisateinen, niin nähdään Suomessa mahdollisimman isolla porukalla se, että toistuvatko mobiili - tv:stä tutut näkyvyysongelmat myös antennitalouksien digi - boksatuissa telkkareissa.

- - - -

Viime kesän Helsingissä raivonnut ennätysukonilma mykisti Ylen Pasilan linkkitornin Radio Suomen kanavia.

Muutama kesä sitten Savossa mykistyi iso joukko eri operaattoreiden kännykkätukiasemia ja viestintä omaisille päin oli kännykän varassa olevilla henkilöillä poikki useita tunteja.

Mikäli yhä kalliimmiksi hinnoitelluista lankapuhelimista aika jättää, niin miten tarvittavat hätäviestitys toimitetaan kännykkäkotitalouteen, jossa ei ole digi - telkkarin yhteyttä, jos hätäviestintään tarkoitetut radiokanavat ja kännykätkin vaikenevat?

Savumerkit ja kirjekyyhkyt saattavat kokea vielä uuden tulemisensa. Mekaanisesti toimivista telexeistä puhumattakaan. Armeijalla on kyllä näistä asioista erinomaista tietoa, mutta halutaanko tuota tietoa käyttää ennakoivasti on jo toinen juttu. Olemmehan hui – hai - tekin suomalaisia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus