Paljastetaanko rahan valhe asuntolainoissa?

  • WilleWau

Heränneiden puolueen kasvua odotellessa; hieman ajatuksia rahamaailmasta.

On sanottu, että asuntolainat ovat Suomen tehokkaimmat yhteiskuntarauhan takaajat. Samalla saadaan myös nöyrää ja helposti johdettavissa olevaa työvoimaa. Joustaa ja paukkuu viimeiseen asti.

Asuntolainojen korkovähennysoikeus ei ole mielestäni perustuslakimme mukainen, koska varsinkaan vuokralla-asujat eivät ole lain edessä yhdenvertaisessa ja tasa-arvoisessa asemassa.

Ymmärtääkseni pankit lainaavat hyvin pitkälle itse luomaansa bittirahaa. Lainaten rahaa jota niillä itsellään ei edes ole. Ottavatpa vielä hyvät kiinnitykset korkoineen olemattomasta rahasta.

Helvetin nerokas liiketoimintaidea vai mitä?

No pankithan väittävät varmasti muuta, joten onnistuisiko joku organisoimaan lainarahojen olemassaolon tsekkauspäivän pankeissa?

Kaikki asuntovelalliset menisivät tiettyinä päivänä pankkiinsa ja pyytäisivät nähdä sen hetkisen lainasummansa oikeana rahana.

Viralliset ja finanssialasta riippumattomat valvojat merkitsisivät jo kertaalleen näytetyt rahat, ettei niitä voitaisi näyttää valheellisesti useammalle...

1 kommentti

Marika7

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus