Perussuomalaiset pelastajan roolissa!

  • WilleWau

Pääministeri Sipilän SSS-hallitus täyttää tänään yhden vuoden.

Vaikka otsikkoni herättää varmasti kummastusta, niin perussuomalaiset ovat nyt kymmenille tuhansille ja uuvuttaviin vakuutustaisteluihin juuttuneille se viimeinen oljenkorsi. Oma tarkaillujaksoni puolueiden suuntaa on ollut käynnissä vuodesta 2003 alkaen.

Tässä muutamia aiheen alueen avainhenkilöitä.
Tässä muutamia aiheen alueen avainhenkilöitä.

Avainkysymys on se, että mitä teemme sellaisilla koneistolla, kuten puolueilla ja politiikoilla sekä virkamiehillä ja hallinnolla, jotka eivät tee tarvittavia korjauksia pitkään tiedossa olleisiin epäkohtiin ja perustuslain vastaisuuksiin?

Kyse on perustuslain takaamien perusoikeuksien, kuten oikeusturvan ja ihmisoikeuksien toteutuminen tosielämässä. Alueena lakisääteinen vakuutus- ja sosiaaliturva. Miljardien eurojen liiketoiminta-alue vuositasolla.

* *

Tässä ison kuvan katsausta aiheeseen:

Perussuomalaiset ovat viimeinen oljenkorsi
Julkaistu toukokuu 29, 2016
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

Väittämä pitää paikkansa lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan epäkohtien sekä perustuslain vastaisuuksien korjaamisessa. Perussuomalaisten keskustelualoite 4/2013 (pdf-versio) on edelleen toteutuskelpoinen, kun hallitusohjelmaa lähiaikoina tarkennetaan.

Sama keitä hallituksessa on! Vai onko sittenkään?

Suullisen perimätiedon mukaan; mikäli asia ei ole hallituksen ohjelmassa tai ministeriöiden työlistalla noin vuodenkaan jälkeen, niin asia siirtyy seuraavalle hallitukselle ja eduskunnalle. Joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

SISÄLLYSLUETTELO
Viisi pointtia lakisääteisistä vakuutuksista
Perussuomalaiset ministerit avainpaikoilla
Vakuutuslääkäriasiaa perussuomalaisilta 2015-2010
Perussuomalaiset avaamaan vakuutuslääkärijärjestelmä
Opposition sdp haastaa perussuomalaiset kysymyksellään
Mitä tapahtui tälle hallituspuolue sdp:n ehdotukselle?
Kolme kirjallista kysymystä hallitukselle 10 vuoden takaa

Aiheesta kiinnostuneille lisätietoa osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2016/05/29/perussuomalaiset-ovat-viimeinen-oljenkorsi/

Kirjoitettaessa soi Jamppa Kääriäinen & Taastaorkesterj - Rusketusraijjat - YouTube

2 kommenttia

WilleWau

6.6.2016 13:32

Hyvä kirjoitus oikeusministeri Jari Lindströmiltä:

Perustuslaki on oikeusvaltion kivijalka
Arkisen politiikan ja perustuslain vaatimusten välillä vallitsee aina jonkinlainen jännite.
Pääkirjoitus - 4.6.2016 2:00Helsingin Sanomat - Vieraskynä

"Suomen valtiosääntö on vahvistettu perustuslaissa. Perustuslain tarkoituksena on muodostaa vakaa valtiosääntöperusta poliittisen järjestelmän toiminnalle ja kehys muulle oikeusjärjestykselle.

Valtiollisen vallan käyttöä koskevien perusratkaisujen tulee olla verraten pysyviä. Perustuslain muuttamiseen ei pidä ryhtyä päivänpolitiikan perusteella eikä niin, että muutoshankkeet heikentäisivät valtiosäännön perusratkaisujen vakautta tai perustuslain asemaa.

Toisaalta perustuslain on annettava oikea kuva valtiollisen vallankäytön järjestelmästä ja yksilön oikeusasemasta. Muutostarpeita tulee arvioida huolellisesti. Välttämättömät muutokset pitää tehdä perusteellisen valmistelun, keskustelun ja yhteisymmärryksen pohjalta.

Suomen perustuslaki ansaitsee kaiken demokraattisen oikeusvaltion kivijalalle kuuluvan arvostuksen. Vuoden 2000 perustuslaki ja siihen tehdyt tarkistukset on hyväksytty yhteisymmärryksessä huolellisen valmistelun pohjalta. Nykyinen perustuslaki rakentuu kotimaisen valtiosääntötradition jatkuvuuden varaan. Se on moderni, edustukselliseen demokratiaan, parlamentarismiin ja yksilön oikeusasemaa kunnioittavaan oikeusvaltioon luottavan kansakunnan perustuslaki.

Kypsään valtiolliseen elämään kuuluu, että ylimmät valtioelimet kunnioittavat toiminnassaan perustuslakia ja valtiojärjestyksen perusratkaisuja. Myös ylimmät valtioelimet ovat perustuslailla järjestettyjä, laista asemansa ja toimivaltansa saavia valtiollisen vallan käyttäjiä. Perustuslailla on myös säädetty näiden elinten tehtävien jaosta.

Vallanjakoa koskevien periaatteiden kunnioittamiseen kuuluu, ettei poliitikkojen pidä arvostella riippumattomien tuomioistuinten lainkäyttötoiminnassa tekemiä ratkaisuja. Arveluttavaa olisi myös, jos tuomiovallan ylimmät edustajat tehtävissään asettuisivat hallituksen politiikan arvostelun kärkihahmoiksi. Poliittiset linjaukset kuuluvat poliittisessa vastuussa oleville toimijoille.

Perustuslaki asettaa poliittisille päätöksille myös niiden sisältöä koskevia vaatimuksia. Arkisen politiikan ja perustuslain politiikkaan kohdistamien vaatimusten välillä vallitsee aina jonkinlainen jännite.

Perustuslaki kieltää mielivallan sekä ihmisarvon ja muiden yksilön perusoikeuksien loukkaamisen. Hallituksen tulee toiminnassaan kunnioittaa perustuslakia. "

Koko kirjoitus osoitteessa:
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1464930187130?jako=69eea61ff0a30883bb6de30f15358ff3

Toivottavasti nuo asiat toteutuvat myös tosielämässä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus