Presidentti Halonen apuun

  • WilleWau

Sekä tietysti myös hänen puolisonsa.

Professori Arajärvi.

Silloin kun kansalaisen taholta kuulutetaan apuun presidenttiä, niin tietää ainakin sen, että mahdollinen ongelmakenttä on kasvanut megalomaanisiin mittoihin.

Turun Sanomissa oli yleisönosaston kirjoitus, joka koskettaa niitä löysässä hirressä roikkuvia sairaita kansalaisia, joita ei lasketa sitten millään eläkkeelle.

Presidentti Halosella ja professori Arajärvellä on mielestäni työkokemuksensa kautta erittäin vahva tieto-taito tämän ongelmakentän pikaiseenkin poistamiseen. Näin ainakin olin ymmärtäväni kun luin heidän CV-tietonsa presidentin kanslian sivuilta.

Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden toteutumisella on mielestäni tässä jos missä näytön paikkansa.

- - - - -

TURUN SANOMAT
Sairaat työkyvyttömät eläkkeelle
Julkaistu 21.9.2007 2:31:20

Eduskunnan puhemiehelle on esitetty kysymyksiä ja toteamuksia vakuutusyhtiöiden lääkäreiden käyttäytymisistä, lääkärit hylkäävät eläkehakemuksia, vaikka nämäkin lääkärit ovat vannoneet lääkärin valan.

Asioille ei ole kuitenkaan tehty mitään eduskunnassa.

Olen itse kokenut useamman eläkehakemuksen hylkäyksen, vakuutusyhtiölääkäri toteaa työkykyiseksi, hyvä kun pystyy olemaan särkyineen ja sairauksineen.

Tällainen päätösvalta on käsittämätöntä.

Oma ehdotukseni onkin se, että ohitetaan eduskunta, siellä ei kuulla eikä haluta ottaa kantaa ihmisarvoiseen elämään, siirretään pallo meidän omalle koko kansan presidentille Tarja Haloselle. Uskon, että asiat silloin viedään suurennuslasin alle.

On nöyryyttävää olla työtön työnhakija ja maata kortistossa, vaikka moni erikoislääkäri on todennut pysyvästi työkyvyttömäksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus