Presidentti-foorum vai presidenttifoorumi?

  • WilleWau

12.5. Linnassa kokoontunut Presidentti-foorum käsitteli perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa.

Kuten Tasavallan presidenttimme alussa totesi, niin alue ei tunnu olevan mediaseksikäs julkisuuden suhteen.

Selittäneekö vallitsevan tilanteen sen, että Hän itse on välttänyt vakaasti vapaata keskustelua aiheesta?

Televisioitu tilaisuus sujui yllätyksittä ja etukäteen valmisteltujen puheenvuorojen mukaan. Aiheetkin noudattivat käsittääkseeni tarkasti Suomen valtion ja sen virallisen tiedotuslehden HS:n virallista listausta epäkohdista.

Tuli jostain syystä neuvostoajat mieleen.

Pitkälti ne henkilöt ja organisaatiot joihin voimassa olevat perus- ja ihmisoikeuksien loukkaukset kiteytyvät kertovat niiden vallitsevasta tilanteesta Suomessa. Samoin kuin niistä toimenpiteistä, joihin ollaan mahdollisesti jossain vaiheissa ryhtymässä. Tosin nykyisessä taloustilanteessa niiden laajamittaisesta toteutumisesta on tuskin pelkoa.

Mikäli epäkohtia ei korjattu pitkän nousukauden aikana, niin tuskin niin taitaa tapahtua synkkäsävyisen laskukauden aikanakaan?

Absurdia. Tai sitten Presidentti-foorum on tosi-tv:n ohjattua mustaa komediaa. Valtaeliitti nauraa kotonaan kansalaisten tyhmyydelle?

Toivottavasti jossain vaiheessa saadaan tilaisuuden osallistujista avointa tietoa.

Oliko paikalla yhtään sellaisen orgaanisaation edustajaa, jonka rahoitus ei ole riippuvainen julkisen vallan tai RAY:n rahoituksesta?

Miten on puoluesidonnaisuuksien suhteen? Jos niitä kerran on, niin miksi niitä piilotellaan koko ajan.

Minusta oli hienoa, että viime eduskuntavaaleissa Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kristiina Kouros oli ehdolla kokoomuksen riveissä. Ellei sitten kyseessä ole taas kerran kokoomuksen feikkaus.

Peruslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi/kok. on mielestäni hyvä saada enemmän julkisuuteen kertomaan kokoomuksen linjasta perus-ja ihmisoikeuksien toteutumisen suhteen.

Hyvää peilausta Sasin linjauksiin on mielestä syytä ottaa ko. valiokunnan varapuheenjohtaja Jacob Södermanilta (sd.). Eduskunnan ja Euroopan unionin oikeusasiamiehenä toimineelta Södermanilta saattaa löytyä jo ikänsä puolesta sellaista perspektiiviä ja rohkeutta, jota Suomen valtaeliitti ja valtamediat kavahtavat.

. . . . . . . . . . . . .

Pääministeri Vanhanen esitti viikon alussa puoluerahoituksen avaamista.

Kannatan ehdotusta, mutta esitän samalla, että perusteilla olevan Kansanpuolueen esittelemä malli kopioidaan laajasti yleiseksi standardiksi Suomessa. Kaikki parannukset ko. malliin ovat sallittuja.

Niin vaalirahoituksen kuin puoluerahoituksen suhteen. Nythän vuorostaan Englannissa on meneillään heidän parlamenttinsa jäsenten erilaisten väärinkäytösten tutkinnat.

Stop skandaaleille 2008
Stop skandaaleille 2008

Johtuneeko tuon yllä olevan mallin julkitulosta se, että Kansanpuolueen rekisteröinnin suhteen on patentti-ja rekisterihallituksessa näköjään heitetty kunnolla kapuloita rattaisiin...

Kirjoitettaessa soi Ennio Morricone

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus