Rakkauden lähettiläs eduskunnassa

  • WilleWau

Tommy Tabermannin läpimenon varmistuttua on hienoa tietää, että eduskunnan puhujapöntöstä on odotettavissa eetteriin uudenlaista ajatuksenpoikasta ja mahdollisesti jopa erotiikan tyttöstä.

Herrasmiesmäisesti hioituin sanankääntein ja sielujemme sisimpää hyvin sykäyttävin äänenpainoin. Viiden minuutin puheen sijasta jo minuutin rakkauden sanomalla saattaa olla veretseisauttava vaikutus. Tosin vain turvalliseksi hetkiseksi.

Rakkauden sanoma ylittänee eduskunnassa keinotekoiset puoluerajat ja murtanee tiukan puoluekurin muurin. Kauittimien kautta edeten se antaa myös hengellistä latinkia kiireisten kansanedustajien ja heidän avustajiensa työhuoneisiin tai heidän mobiileihin viestintälaitteisiinsa.

Rakkauden sanoman levitessä eduskunnan sokkeloissa myös eduskunnan virkamieskunnan kasvoilla alkaisi karehtia aivan uudenlaisia elonmerkkejä. Milloinka olet viimeksi nähnyt julkisuudessa Seppo Tiitisen hymyilevän?

Tiedä vaikka kovenevassa EU-valtapelissä olisi juuri nyt sijaa Suomesta lähtöisin olevalle paisuvaiselle ja riittoisalle rakkauden siemenelle

Voitaisiinko uuden eduskunnan hallituksen puolesta lähteä ajamaan Suomeen laajentuvan EU:n tarpeisiin soveltuvaa keskitettyä Rakkauden Puutarhaa, koska virasto sana ei tähän yhteyteen nyt vain oikein mielestäni sovi.

Rakkauden Puutarhan tehtävänä olisi tuottaa tietoa EU-kansalaisille toistemme tavoista rakastaa, tuntea ja pukea sanoiksi kiintymyksemme sekä kiihtymyksemme erilaisissa elämäntilanteissa.

Se auttaisi ymmärtämään toisiamme paremmin niin sanallisen kuin ele-ja vartalokielen keinoin.

Pidemmälle edettyään rakkauden sanomalla on huikeat vaikutukset meistä itse kunkin ruumilliseen koneistoon.

Lisätietoa Method-Tabermannin mahdollisuuksista:
http://www.city.fi/b14520/

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus