Small talk – Body talk

  • WilleWau

Puolustelematta mitenkään mahdollisia eduskunnassa tapahtuneita mieskansanedustajien tekemiä ja naishenkilökuntaan kohdistuneita seksuaalisia ahdisteluyrityksiä, niin yksi tai kaksi asiaa on hieman itseäni ihmetyttänyt.

Kaksi henkilöähän on eduskunnassa mieskansanedustajina, joilta uskon syytösten kohteeksi joutuneiden mieskansanedustajien saavan asiantuntevaa apua.

Matti Ahde ja Ilkka Kanerva pystyvät varmasti konsultoimaan, missä menee eduskunnan ja sen oheiskuvioissa hyväksytyn vastakkaista sukupuolta olevan henkilön sielua sivelevän small talkin ja elimelliseksi sekä ei-hyväksyttäväksi koettavan body talkin ero.

Samoin, kun se mitä tiedotusvälineille kannattaa kertoa ja miten mahdolliset vastatoimet kannattaa ajoittaa. Sekä toisaalta se tilanne, jossa faktat ovat itseään vastaan, niin mihin valehteleminen kannattaa rajoittaa.

Vaan toivotaan, että totuus eduskunnan kohun takaa selviää ja eduskunta pääsee keskittymään todelliseen työhönsä.

Uusituin ja kaikkien talossa työskentelevien ymmärtävien pelisääntöjen puitteissa.

- - - - - -

Vaan eihän niin taida käydäkään. Tuli juuri luettua viikonlopun Iltalehteä.

Matti Vanhanen vs. Susanna Ruusunen rakkaustarina jatkunee ensi viikolla hieman eri näkökulmista ja asennoista katsottuna Helsingin käräjäoikeudessa.

- - - - - -

Ainakin lakimiehille on näiden herkkien merkkien valossa koittamassa Suomessa taloudellisesti parempi kevättalvi kuin peltikorjaamoille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus