Sutki sisko ja Hyvä veli

  • WilleWau

Mielenkiintoista on nähdä nyt laillisuusvalvojilla, tiedotusvälineissä ja oikeuslaitoksen kulisseissa käynnissä olevan sidonnaisuuksien selvittelyn suhteen se, että tyytyvätkö Suomen valtakunnan ja eri alueiden ykkösmediat edelleen olemaan nöyriä poliitiikan ja talouden aisankannattajia sekä rakovälin rapsuttajia.

Edellinen sanonta tasa-arvon nimissä. Kirjoittajan huomio.

Vai ottavatko mediat ensimmäistä kertaa historiassamme vallan vahtikoiran roolinsa tosissaan ja selvittävät esimerkiksi vuoden 2007 eduskuntavaalien vaalirahoitukset laajassa ja mediarajoja rikkovassa yhteistyössä loppuun asti?

Ellei näin tapahdu, niin mikähän voisi sitten olla sellainen Suomen ulkopuolinen taho, joka sopisi selvittämään ilman suomalaisia, missä meillä korruption suhteen mennään? Siis todellisuudessa.

Maassamme jo parikymmentä vuotta asuneista ja kieltämme hyvin taitavista ulkomailta tulleista Suomen kansalaisista uskon löytyvän hyviä tulkkeja sekä asiantuntijoita suomalaisen vaalirahoituksen salojen syövereihin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus