Sutkit savolaiset ja stadilaiset Säätytalolla

  • WilleWau

Eduskunnan valtapuolueet eivät käsittääkseni ole enää pitkään aikaan vaatineet sitä, että Suomessa noudatetaan perustuslain velvotteita. Myös elävässä elämässä.

Euroopan ihmisoikeusopimusta ja YK:n yleismaailmallista ihmisoikeuksien julistusta ollenkaan unohtamatta.

Suomalaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutuminen hädän sekä ahdingon keskellä ei kiinnosta ketään Säätytalolla nyt kokoustavista puolueista. Varsinkaan, jos työikäinen ja - kykyinen suomalainen vammautuu tai sairastuu pysyvästi työssään. Liikenteen vaaroja ollenkaan unohtamatta.

Kovia väitteitä, mutta perustelen kantaani seuraavalla setillä:

- Hyviä uutisia – sarjan numerossa 13 käydään läpi Suomen todellista ihmisoikeustilannetta vuosien 2001- 2011 välisenä aikana. Valotetaan perustuslain vastaista nelikantaista toimintamallia ja nimetään sen toimijat.

- Yllätyssuhde rkp ja lumetiede vakuutuslääketiede lainsäädännössä esitellään ”Hyviä uutisia” – sarjan numerossa 23.

- Hyviä uutisia – sarjan osassa numero 25 vakuutusalan ylin virkamies 16 vuoden ajan; Tarmo Pukkila, pudottaa todellisen uutispommin. Jonka todenperäisyyttä yksikään vaaleilla valittu kansanedustaja, meppi, kunnanvaltuutettu tai tasavallan presidentti Tarja Halonen ei ole kiistänyt.

Tästä avoimesta linkistä lisää:
http://suomi2017.wordpress.com/2011/04/08/eduskuntavaalien-2011-rakettipaketti-on-valmis/

Aurinko meille paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit jatkakoot murenemistaan. Myös Säätytalolle kokoontuneiden sutkien keskuudessa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus