Tänä yönä

  • WilleWau

Monesti illan leppoisaan tunnelmaan pääsemisessä; auttaa oikeanlainen musiikki. Letkeästi etenevänä, hyvin sovitettuna ja selkeästi sanat lausuttuina. Pieni tarina isoissa kehyksissä.

Laulaja, lauluntekijä Saku Ryhänen on rakentanut uraansa pikku hiljaa. Uusin kappale Tänä yönä on nyt kuunneltavissa You Tubessa. Ja vautsi, miten saksofoni maalaa äänellään miellyttäviä värinöitä tunteisiin.

Tänä yönä - Saku Ryhänen
Tänä yönä - Saku Ryhänen

Sakun faniryhmä löytyy Facebookissa. Josta löydät lisää maistiaisia Sakun tuotannosta. Eikä tässä ollut vielä kaikki.

Sakun Tänä yönä on mukana Radio Kajauksen tämän viikon Kajaushitti-kilpailussa. Voit äänestää, niin halutessasi, Sakua tai omemmalta tuntuvaa suosikkiasi osoitteessa: http://www.radiokajaus.fi/kajaushitti/

Nyt käynnissä olevassa kisassa on äänestysaikaa perjantaiaamuun kello 9.30 asti. Pienellä panoksellasi voit auttaa näin hyviä, mutta; niin kutsutulle suurelle yleisölle, tuntemattomia tekijöitä pääsemään esiin.

* * * *

Sakusta löytyi Iisalmen Sanomista haastattelu 21.10.2010 - Lämpöä "Vihreältä niemeltä"

Englantikin tuntuu olevan kielenä ja Savo murteena hallinnassa. Joten kappaleita voi syntyä, vaikka kansainvälisille markkinoille Tallinnassa.

Kirjoitettaessa soi Saku Ryhänen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus