Tanja and Eero are meeting Barack

  • WilleWau

Onko Tanja Karpela nousemassa Suomesta lähtönsä jälkeen globaaliin valtiomieskastiin?

Tältä seuraavalta reissultaan Tanja palannee vielä kuitenkin Suomeen.

- - - - -

Iltalehti 19.8.2008 – Tanja Karpela lähtee Suomesta

”Vajaan viikon kuluttua Karpela suuntaa SDP:n entisen puheenjohtajan Eero Heinäluoman kanssa Denverissä järjestettävään puoluekokoukseen.

Tuolloin Yhdysvaltain demokraattisen puolueen presidenttiehdokkuuden voittanut Barack Obama nimetään virallisesti puolueen ehdokkaaksi.

- Matka on todella mielenkiintoinen, odotan sitä todella. On varmasti hieno kokemus olla paikan päällä aistimassa sitä tunnelmaa, on se niin iso tapahtuma.

Karpela lähtee matkaan pääministeri Matti Vanhasen sijaista ulkoasianvaliokunnan jäsenenä.

Kaikkiaan matka kestää melkein viikon verran huipuntuen 28. elokuuta juhlaan, jossa Obama ottaa vastaan presidenttiehdokkuuden.

- - - - -

Uutistietojen mukaan kyseessä on suorien yhteyksien luominen mahdollisesti Yhdysvaltain seuraavaan presidenttiin Barack Obamaan.

Ei niinkään eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puolesta, vaan keskustan ja SDP:n näkökulmasta katsottuina. Mikä tietysti hiukkasen ihmetyttää….

Joten toivotaan, että Tanja ja Eero ovat valmistuneet hyvin Amerikassa heränneeseen mielenkiintoon, joka koskee Suomessa tapahtunutta vakuutusyhtiöiden ylivertaisen aseman vahvistamista entisestään. SDP ja keskusta ovat olleet siinä kokoomuksen kanssa kolmen trio, joilla tulee olemaan vielä paljon seliteltävää ainakin EU:n suuntaan.

Miten temppu on toteutettu ja tehty kaikille pakollisten eli lakisääteisten vakuutusten miljardiluokan suljetuilla kotimaisilla markkinoilla?

- - - - -

Toivotaan, että Tanjalta ja Eerolta sujuvat keskustelut Barackin ja hänen taustavaikuttajiensa kanssa sujuvasti englanniksi kuten koko eduskunnan ulkoasiain valiokunnalla, joka tuntee jäsenistönsä (aiempien tekemisten) kautta muun muassa luomansa kahden lääkärin loukun erinomaisesti.

Eduskunnan ulkoasiain valiokuntahan koostuu tällä hetkellä erittäin pitkän linjan politiikoista, joidenka kykyä toimia Suomen puolesta tullaan seuraavien kuukausien aikana tarvitsemaa tulevaisuutemme kannalta erittäin paljon.

- - - - -

IS THIS A PURE FINNISH AFFAIR ANYMORE?
http://ajankuva.blogspot.com/2008/08/eduskuntavaalit-2011.html

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus