Todellisuuden toivotalkoot käyntiin

  • WilleWau

Kunnallisvaalit 2008 ovat ohitse.

Paitsi mahdollisesti niillä mönkään menneillä sähköisen äänestyksen pilottipaikkakunnilla.

Sekin taitanee riippua uutistietojen mukaan siitä, että jaksaako joku alueista kiinnostunut poliittinen toimija tehdä aiheesta oikeuskanslerille kantelun.

Vaan jotain hyvääkin kunnallisvaalien tuloksissa ilmeni.

- - - - - - - - - -

Kokoomuksen voitto lupaa ammattitautiin sairastuneille potilaille toivottavasti hyviä asioita, koska kokoomuksella on perinteisesti ollut hyvät suhteet rakennusliikkeisiin kuin lakisääteistä vakuutusturvaa hoitaviin vakuutusyhtiöihin kuin pankkeihin.

Juuri Sinä!

Työskentelitpä ”sisäilmaongelmista” kärsivässä päiväkodissa, koulussa, sairaalassa, toimisto- tai virastotalossa, niin nyt lähtevät asiat viimeistään hoitumaan.

Pilalla olevat rakennukset korjataan/puretaan/rakennetaan uudestaan ja ammattitautiin sairastuneet potilaat saavat lakien mukaisen hoidot ja korvaukset ilman vuosien vakuutustaisteluita.

Keskeiset asiaan vaikuttavat ministeriöt ovat jo kokoomuksen ja vihreiden hallinnassa.

Nyt vain miehitetään kuntatasolla avainasemassa olevat lautakuntien paikat siten, että tulosta ja parannusta syntyy. Siis myös ”sisäilmaongelmista” sairastuneiden potilaiden tilanteessa.

- - - - - - - - - -

Kokoomuksen toimista voidaan valtakunnalliseen seurantaan ottaa Kuopio, jossa uuden poliisi- ja oikeustalon ”sisäilmaongelmat” tuntuvat kroonistuneen ja pihalla olevista toimistoparakeista on tullut osa pysyvää ratkaisua.

Muitakin vastaavia rakennuskohteita Kuopiosta löytyy. Tosin sairastuneista potilaista tunnutaan vaiettavan. Paikallisissa tiedotusvälineissä voivotellaan vain saastuneiden rakennusten kohtaloita.

- - - - - - - - - -

Kuopiossa äänestysaktiivisuus jäi alle 60 prosentin ja siinä riittää kyllä mielestäni ihmeteltävää.

Petosta? On syytä yhtenä Kuopion isona kaupunginosana analysoida kaikkien puolueiden tarkemmin. Varsinkin kytemässä olevien epäkohtien suhteen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus