Urbaanin ajan kristallipallo (t)?

  • WilleWau

Tämmöinen itselleni uusi ennustusmenetelmä osui silmiini.

Herää tietysti heti kysymys onko Iltalehden hersyvä hyrisyttelijä Seppo Hyrkäs menetelmää omakohtaisesti jo kokeillut?

Erilaisten kuvagallerioiden aikaan olisi hyvä saada ensikäden tietoa siitä, että voiko ennusteen tehdä myös valokuvan perusteella?

Riittääkö kuvaksi mustavalkoinen vai pitääkö olla värillinen?

Toisaalta, jos kuvakokona pitää olla A3 600x600 dpi tarkkuudella, niin suomalaisten kopiokonefirmojen huoltojen kannattaa olla tästä ennustusmenetelmästä tietoisia, jos yht`äkkiä alkaa digitaalisista kopiokoneista mennä rikki ennätyksellisen paljon valotustason laseja.

Toisaalta on myös syytä muistuttaa Teitä hyvät lukijat siitä, että nykyajan digitaalisissa kopiokoneissa on isot kovalevymuistit, joten työnantaja voi helposti halutessaan tarkastella mitä kaikkea digitaalisuus kopionnissa tuo tulleessaan.

Toisaalta saattaa siinä olla vielä tietosuojavaltuutetun toimistokin ihmeissään, kun ensimmäiset sananmukaisesti rysän päältä jääneet henkilöt kysyvät, kuuluvatko työpaikan digitaalisessa värikopiokoneella otetut pyllykuvakopiot henkilökohtaisen tietosuojan piiriin....

* * * *

”Englantilainen nti Sam Adams 43, väittää ihmisen takapuolen muodon ja ”roikkuvuuden” paljastavan tämän luonteenpiirteet, taipumukset, menneisyyden, ja tulevaisuuden vähintään yhtä hyvin kuin käden viivat.

Nyrkkisääntönä on, että vasen pakara paljastaa ihmisen menneisyyden ja oikea hänen tulevaisuutensa.

Pakaroiden alla olevat viivat kertovat hänen ihmissuhteistaan ja selkärangan päätepisteessä olevat viivat paljastavat, kuinka monta lasta hänellä tulee olemaan.

Iskutekniikkana takapuolestaluku on tietysti loistava: ”Hei, mennään meille, mä ennustan sun tulevaisuutesi!”

SEPPO HYRKÄS TAKAPUOLI ON KRISTALLIPALLOSI ILTALEHDESSÄ

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus