Vihreiden ja sdp:n salainen ase?

  • WilleWau

Vaalirahakohun jatkaessa kasvamistaan tulee ilmi entistä villimpiä epäilyjä.

Pääministeri Vanhanen sai Ylen uutistietojen mukaan eilisessä Silminnäkijän lähetyksessä aika mojovan lähetyksen syliinsä.

"Silminnäkijä kertoo saaneensa noin vuosi sitten nimettömän lausunnon, jonka mukaan Vanhaset eivät olleet maksaneet kaikkia rakennuskuluja. Tietoa yritettiin varmistaa vuosi.

Tiedon varmistuksesta Silminnäkijä kertoo vain sen, että pätevä näyttö löytyi Vanhasten saamasta varsin kalliista rakennustarvike-erästä, jonka maksoi Nuorisosäätiölle kerrostaloja urakoinut rakennusliike."

Pääministeri Vanhasta ei ole kuulemma saatu kiinni kommentoimaan väitteitä. Joissa tosin ei saata olla mitään huolestuttavaa.

Mikäli ei ole, niin tässä kohtaa pääministeri Vanhanen tullee vetämään Yleisradion Silminnäkijä - ohjelman vastaavat oikeuteen. Vrt. Ruususen oikeudenkäynti.

Mystinen ja vaikeasti hahmotettava maan tapahan tuntuu vapauttavan kaikki vähänkin korkeassa asemassa olevat henkilöt tällä hetkellä kaikesta mahdollisiin väärinkäytöksiin viittavista.

VIHREIDEN JA SDP:N SALAINEN ASE ON SANOMA OY?

Tämä juttu on todennäköisesti täyttä potaskaa, mutta siinä on toisaalta mukana sellaisia elementtejä, että se voi olla tottakin.

Itse en pääkaupungin kunnallispolitiikkaa tunne, joten tämän jutun avoimeen arviointiin.

"Ihan hyvä muutoin, mutta kuinka valvotaan median toimintaa. Maksullinen ilmoittelu vielä helppoa, mutta alennus%:n antaminen suosikeille aiheuttaa jo hankaluuksia.

Entäpä sitten artikkelien valvonta? Esimerkiksi Samoma Oy:n Hesarissa ja Ilta-Sanomissa antama tunhansien ppm:n ilmainen kehuminen SDP:n ja Vihreiden osalta, sen jälkeen, kun näiden puolueiden poliitisella tuella rannettiin Sanomatalo parhaimmalle paikaalle Helsigissä ja vieläpä yksi ylimääräine kerros.

Kannattaa Erkon saamastaa jättiavusta SDP:tä kunnolla kiittää ja se on kyllä huomattu."

Näin kirjoitti muuan Suomipoika vaalirahoitukseen liittyvässä keskustelussa alkuviikosta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus