Viimeinen viesti tuubista ulos

  • WilleWau

Nyt sitten vain jännätään, että ilmestyvätkö Susanin kirjasta; jossa on siis lehtitietojen mukaan ainakin kannet, pois jätetyt tekstiviestit julkisuuteen "vahingossa" julkisuuteen netin vai Seiska - lehden kautta.

Vaihtoehdot taitavat olla kolme, kaksi tai yksi viikkoa ennen eduskuntavaaleja. Tai sitten kaikki vaihtoehdoista toteutuvat. Varsinkin, jos vuotokanavaksi valikoituu Seiska.

Lisää jännitystä tuo tähän Susan asiaa se, että tapahtuuko tuo "vahinkovuoto" viesti kerrallaan vai kerta purskauksella.

Mikäli tekstiviestit vuodetaan viesti kerrallaan, niin Susan Kurosesta tulee vuoden 2007 mulkkis Suomessa. Ainakin kepulaisten kannattajien piirissä.

* * * * *

Pitäisikö valtion ylimmässä johdossa kääntyä itäisen naapurimme puoleen, kuinka siellä näitä huippupolitiikkojen naisasioita hoidetaan.

Vai löytyisikö konsultoivaa apua EU:n mahtimaasta Ranskasta?

Myös kilautus Clintonin Bilille voisi tuoda asioihin uutta näkökulmaa.

Presidentti Tarja Halonen voisi nimetä valtiollisten rakkausasioiden selvitysmieheksi kansanedustajat Lyly Rajalan ja Anni Sinnemäen.

* * * * *

Tärkeää olisi, että asiassa lähetyttäisiin molempien sukupuolien näkökulmia ja erilaisia rakkauselämän tarpeita, mitä rakkauden kaipuu tuo tullessaan. Huippupolitiikkokin on vain ihminen.

Tapaus Susan Kuronen osoittaa valitettavalla sen, että ylintä valtioelintä edustavan pääministerin yksityiselämää kannattaa jatkossa suojella kaikin keinoin nykyisen kaltaiselta ja toteutuneelta rakkausmiinaan ajolta.

Eikö kullisseissa toimiva Supomme ollutkaan uhkeasta uhkakuvasta ollenkaan kärryillä? Tai Kesärannan makuukammarin suhteen kuulolla?

* * * * *

Eikä tässä kaikki.

Ensi viikolla kuullaan jo varmasti, kuinka monelle kielelle Susanin kirja tullaan kääntämään. Ainakin kansitekstien osalta.

Julkisuuden imu tuntuu tässä Susanin tapauksessa mustalta aukolta, jota sen auettua ei hallitse todennäköisesti enää kukaan....

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus