Palmuja ja papukaijoja

  • MAgrippa

Onpa ihanaa olla j@lleen etel@ss@ lomalla!

Teneriffalla on kaunista eik@ hankia n@y miss@@n! ;-D

Tarkoitus olisi menn@ kiipeilem@@n Barranco del Infiernoon.

http://www.viajejet.com/barranco-del-infierno-tenerife/

Sit@ varten onkin kymmeni@ kiloja rojua mukana. Rotkon pohjalla kulkee suosittu vaelluspolku kuten minulle tutussa Mascassakin, mutta Infierno on ollut jo vuosia suljettu kivivyo^ryvaaran takia. No meille se sopii, sill@ nyt ei tarvitse mietti@ sit@ kuinka mahdollisesti aikaansaamani kivivyo^ry v@ist@m@tt@ p@@tyisi turistiparkojen niskaan.

Barrancon ylle p@@sisi liitovarjoilemaan. On kolmekin yrityst@ jotka suovat siihen mahdollisuuden. Jos ruumiinkunto ei nuhan tms syyn takia riit@ kiipeilyyn, niin sitten liit@m@@n. Onpahan sitten ainakin extreme- ja adrenaliinikiintio^ t@ynn@!

Sukellusfirma sattuu olemaan suoraan hotellihuoneeni alla, ja sielt@ saa hurjan halvalla vuokrattua kamat, sanoivat ett@ voin omin p@inkin menn@ noihin hurjan n@ko^isiin kalliopoukamiin kunhan muistan pari juttua.
Kuten ett@ jos joutuu tyrskyss@ ison aallon viem@ksi, pit@@ sukeltaa ennen kuin iskeytyy kallioon, nimitt@in aallon vesimassa menee stopin j@lkeen alas ja vie alhaalla turvallisesti ulosp@in. Taas on suomipoika hiukka ulalla: n@in varot piikkirauskuja menness@si hiekkapohjalla veteen, tuossa kohtaa hait kuulemma k@yv't, jne kivaa.... hmm.

No kunhan ei olla kotona, kukkia on ja kaikkea kivaa. Kun etsimme pikkutalojen muurien v@lisess@ sokkelossa ulosp@@sy@,
niin er@@n talon pihalta kuului naisen @@ni espanjaksi:
Terve! Kuinkas menee?
Kyselimme jo suuntaakin, papukaijalta!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus