45.viikko oli hyvä pitkävetoviikko ! =)

  • Toni

Olen pyrkinyt vähentämään Pitkävetoa tai ainakin säätelemään siten että pelaan silloin kun pelattavaa on & pyrin jättämään pelien teot väliin kun kunnon pelattavaa ei ole. Vakioveikkauksessa pienelläkin panoksella voi saada kunnon potin. Siksi yritänkin siirtyä siihen enemmän. Kun noita Pitkävetoja voi tulla ihan huomaamatta joskus rastitettua liikaakin.. selvää säästöä siis monesti jättää Pitkävedot pienemmälle huomiolle.

No viime viikolla löysin pelattavaa joka myös piti komeasti ! Ensin tiistaina 3.11 sain kiinni seuraavat sinkkukohteet : Milan-Real Madrid x, Manu-TsSka M. x, Ath.Madrid-Chelsea x sekä Q.P.R.-Crystal Palace x. Keskiviikkona 4.11 osui taas Dinamo Kiev-Inter 2, West Ham-Aston Villa 1 molemmat matsit viime hetkillä onnekkaasti kääntyivät oikeaan merkkiin lopulta.. =) & NHL:stä New Jersey-Washington 1. Nämä kaikki olivat myös trio-järjestelmässä josta 4. kohde puolestaan meni väärinpäin viime minuutilla kun Lyon tasoitti Liverpoolia vastaan.. voi harmitus sit ois vasta kunnon potti tullut.. Myös koriksesta FoKoPo osui Interin kanssa tuplana.

Torstaina oli taas mainio sinkku jääkiekossa : Ruotsi-Tshekki 1 hienolla 2 kertoimella Veikkauksella ! Sen sain hyödynnettyä. Paljoa muuta hyvää ei torstaina ollutkaan tarjolla mutta sain Herthan kiinni jonka kautta pelaamani rivin sain kiinni kun Strasbourg voitti Ranskan futiksessa perjantaina ! Perjantai olikin mahtava päivä, silloin tuli varsin mukavat voitot kun Ranskan 2.liigassa pelattiin 9 ottelua. Jostain syystä osaan juuri sitä veikata kaikkein parhaiten. Vuodesta 2005 asti olen seurannut sitä tosi tiiviisti ja pystyn todella hyvällä prosentilla haistamaan tasapeliherkän liigan tasureita sekä hyväkertoimisia vierasvoittoja. Toisinaan myös hyviä kotivoittojakin on tarjolla !

Nyt 6.11 perjantain herkkuja olivat etenkin Vanneksen 4.70 vieraskerroin, Sedan-Metz x, Strasbourg 1 sekä Chateauroux 1. Vielä hieno sinkku Derby Englannin toiseksi ylimmältä sarjalta sain kiinni jota hyödynsin myös järjestelmässä.

Sitten tuli se perinteinen missä mitataan hyvän & huonon pelaajan psyyke. Aina kun voittaa hyvin, on suuri riski kohottaa panoksia ja hävitä paljon.. no en juuri kohottanut panoksia mutta tein turhan monta riviä mitä etukäteen ajattelin. Viikonloppuna tuli siis tappiota jonkun verran eli osa hienoista voitoista meni uudelleen kiertoon kun eivät enää kohteet osuneet niin hyvin. Aivan turhaan yritin kehitellä suht kehnoista kohteista rivejä silloin.. mut kaikenkaikkiaan hieno vetoviikko, voittoa jäi taskuihinkin ! =)

Nyt olen ollut järkevä kun seuraava viikko alkoi. Maaottelutauko futiksessa on nyt tulevana v-loppuna joten jo näin viikolla on jalkapallosarjoissa kovin hiljaista ! Vain alasarjoissa pelataan ja koska en tiedä ihan niin paljon jääkiekosta eikä se minua niin paljoa edes kiinnosta, on ollut hyvä jättää pelaamatta eilen tiistaina sekä tänään keskiviikkona. Eli kuten yleensä se on vain selvää säästöä Pitkävedossa =) Pitää aina osata lopettaa ajoissa & jatkaa taas kun on tarjolla sitä mistä etenkin tietää.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus