Aikuisten pyjamabileet !? xP

  • Toni

Toteutin tänään sitten jo vähän aikaa suunnittelemani ostokset eli ostin uuden sängyn(vähän entistä tilavamman ja laadukkaamman) sekä vuodesohvan vieraita ja päivänotkumista varten ! :P Olin jo kerran käynyt niitä Jyväskylän Palokan Sotkassa katsomassa ja nyt kävin tekemässä sitten niistä ne kaupat. Sänky oli jo valmiksi selvillä, mutta vuodesohvia oli 2 potentiaalista ja vielä lopullisessa valinnassani 3 eri värivaihtoehtoa.

Valitsin lopulta sen ei ehkä niin erikoisen näyttävän näköisen vuodesohvan kuin mitä se toinen vaihtoehto olisi ollut mutta tämä oli sitäkin parempi käytännöllisesti kun siinä oli vetolaatikkokin sekä se oli suorempi ja tukevampi vaihtoehto selälle. Sen kangas oli vähemmän hiostavan oloinenkin kesää ajatellen. Niin nyt vissiin pitäisi sitten järjestää jotkut aikuisten pyjamabileet jossa pompitaan sängyillä !? xD Joku painoraja olisi kuitenkin hyvä olla etteivät yli 100 kiloiset menisi heti mun uusien sänkyjeni lävitse pomppiessaan..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus