Ajatuksiani urheiluvedonlyönnistä !

  • Toni

Kirjotetaas pitkästä aikaa blogiinkin jotakin ! Anteeksi pötköön kirjoittaminen, mutta ei nyt jaksa enää Facebokiin "runoiltua" tekstiä kappaleisiin jakaa. Aiheena on rakas harrastukseni urheiluvedonlyönti joka on alkanut tuottamaan yhä paremmin, tasaisemmin, varmemmin & ammattimaisemmin ottein että menestyksen hedelmiäkin on päässyt jo yhä useammin poimimaan.

Aika hyvä vetoviikonloppu oli taas. Tietty aina kun voitollisesti pelaa, voi olla jo sinänsä ihan tyytyväinen. Viikko toisensa jälkeen on syytä tulla yhä pro-maisemmaksi pelaajaksi. En pelaa käytännössä enää kuin sinkkukohteita. Joskus jos Veikkauksella on joku oikein hyvä ylikerroin ja sitä ei voi pelata sinkkuna, saatan sen kautta pari tuplavetoa pelata. Mutta muuten kaikki muut räpellykset olen jättänyt pois. Ennen isompien voittojen toivossa kerralla olleet isojen kertoimien järjestelmätkin olen toistaiseksi ainakin jättänyt pois. Ehkä kerran pari vuodessa poikkeustapauksessa noillakin tietty voisi olla yhä paikkansa. Koska jalkapallosarjatietämykseni alkaa olla jo sitä luokkaa että koluamatta on enää Afrikka(sarjat mitä niistä voi vedonlyönnissäkin pelata eli ei kovin monta) sekä tiettyjen Europan sarjojen tyyliin Malta vielä sen suurempi tietämys paitsi että tiedän sieltä jo joukkueitakin, ei tarvi enää turhaan hötkyillä ja pelata pienestä tarjonnasta alikertoimisia kohteita vaan valita kertoimien & kokemuksen & tietämyksen kautta parhaat kohteet päältä laajasta valikoimasta sarjoja missä sillä kierroksella tuntuu olevan pelattavaa. Jääkiekosta tiedän myös jo jonkin verran. Muut lajit ovat vielä enemmän amatööriasteella mutta on niitäkin aina joskus tullut pelattua(tennis, yleisurheilu, koripallo, lentopallo, pesäpallo, mäkihyppy, salibandy jne.). Mutta pääpaino on jalkapallossa ja sen otan ensin aivan kokonaan haltuuni ennenkuin alan kovin ihmeesti syventymään muihin lajeihin. Minua ei nykyisin harmita niinkään rahallisesti kohteet joita vain meinasin pelata mutten silti pelannut vaan siksi että nuokin olisi ollut asiantuntemuksessani noukittavissa mutta kun ei ehtinyt niin paneutua juuri nyt ihan täysillä vedonlyöntiin, empiessään jotain kohdetta tai alkuviikosta meinaamani loppuviikon hyvä pelikohde unohtuu sitten lopulta pelata kokonaan. Nämä ovat näitä vähän vatsasta kouraisevia asioita ja huteja sillä kun panostaa johonkin asiaan kunnolla, haluaa tietty olla menettämättä kovan työn takana olevien helmikohteiden hyötyjä matkan varrella. Eli loppujen lopuksi tässä ei todellakaan ole kyse pelkästään vaan rahasta vaan myös omasta ammattiylpeydestä ja asiantuntemuksesta sekä haastavasta mukavasta harrastuksesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus