Armeijasta, urheilulehdestä & henkilökohtaisempaa.

  • Toni

Tänään tuli vaihdettua harjoittelutyöpaikalla kokemuksia armeijasta sellaisen kaverin kanssa joka oli käynyt sen 70-luvun alussa. Eipä se kuulemani mukaan ollut niin kauheasti muuttunut siihen verrattuna kun itse sen kävin joskus 90-luvulla. Samanlaista lusmuilua ne fiksuimmat siellä näköjään jo ennenkin keksineet xD

Urheilulehti on mielestäni varsin tasokasta lukemista, ajankohtaisia hyviä juttuja täynnänsä koko lehti ! Toiseksi uusimmasta numerosta opin tänään esim. kuinka kova ja laaja taso tällä hetkellä Suomella on nuorten alle 22-vuotiaiden pikajuoksussa. Jopa ikäluokan paras taso koko euroopassa ! Joten peukkuja pitää pitää etteivät loukkaantumiset hidasta nuorukaisten kehitystä.

Opin myös että Kazakstanissa ei ole helppo valmentaa futista. Juha Malisen joukkueella hyvä tappioton putki 5 voittoa + 1 tasuri sarjassa sekä cupissakin 1 voitto ja taistelee yhä mestaruudesta. Silti potkut ovat lähellä..ihmetouhua ! Tätä kirjottaessa Malinen on voinut saada jo potkut. Täytyypä käydä kohta tarkistamassa miten kävi, kuitenkin pitkälti se mahdollinen erottaminen riippui kärkikamppailun lopputuloksesta joka vissiin oli jo viikko sitten.

Fc Honka vei hyökkäysvoittoisen jalkapalloilunsa ensimmäistä kertaa näytille euroopan sarjoihin intertoto-cupissa. Lopputulos kotipelissä hieman yllättävä 0-0, mutta uskon heidän mahdollisuuksinsa ja hyökkäävään jalkapalloon yhä toisessa osaottelussa vieraissa eli maalihanat vaan auki ja tsemppiä sinne !

Niin ja huomenna ois sitten edessä se isän kohtaaminen "pienen" tauon jälkeen, jännittää hieman mutta mielenkiinnolla odotan myös huomista. Kyllä sitä on alitajuisesti pitänyt isää melkoisena idolina kuitenkin vaikka se jäikin elämästäni pois jo kauan sitten & olen saanut kärsiäkin sen takia. Ehkä tuo saavuttamattomuus on tehnyt isästäni itselleni jonkinlaisen legendan. Mutta nyt on jälleen uusi mahdollisuus tutustua tähän itseni olemassaolon kannalta olevaan erittäin tärkeään herraan =P

Armeija-aikoina näytin jossain vaiheelta about tältä..
Armeija-aikoina näytin jossain vaiheelta about tältä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus