Ärrinpurrin kauppareissu mur !

  • Toni

Olen ennenkin kritisoinut näitä lidln muovipusseja heikon kantimen takia. Ja nythän se tempun sitten teki kun ripa hajosi totaalisesti kesken matkan ja heitti tavarat maahan jonka seurauksena 3 tölkkiä alkoi suihkuttamaan sisältöään. =/ Eikä suinkaan ees vit*** kele ! Ei passannut vielä alkaa juomaan joten nopsaan sitten vaan kotio. Tosin hävikkiä ehti tulla melkoisesti ennen perille pääsyä. No ei ihan hukkaan sentäs kaikki mennyt ja onneksi puolet tölkeistä oli sentään toisessa kassissa positiivisesti ajatellen *murinaa*.

No jotain positiivistakin oli sentään tämän kerran shoppailussa, meinaan ostin heräteostoksena uudet lenkkikengät. Mulla oli jo aiemminkin todella hyvät kunnon lenkkikengät, mutta niiden hajottua olin jonkin aikaa kävellyt halpiskengillä. Ja sen kyllä huomasi kun jalat eivät niistä kovin tykänneet. No nyt kuitenkin ostin taas kunnolliset juuri kävelyyn/juoksemiseen tarkoitetut adidakset. Kyllä nyt taas kelpaa =)

Toi ois hyvä tiskikone..
Toi ois hyvä tiskikone..

Kirjoitettaessa soi Nirvana : From the muddy banks of the wishkah

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus