Digiboksi hallitsi vuoden vaihtumista !

  • Toni

Perinteisesti vuoden vaihtuminen on ollut usein mulle seikkailujen aikaa, sitä parempi mitä enemmän yksin on ollut kun on lähtenyt matkaan ja päätynyt mitä yllättävämpiin paikkoihin. Jossain vaiheessa oli buumi että tykkäsin lähteä muutamana vuotena eri paikkakunnille viettämään sitä. Myös kotikaupungissa on jokunen melko yllättäväkin uusi vuosi ollut. Viime vuosikin oli yllättävä ja hauska päätyessäni tutun tytön viereen yöksi =)

Tänä vuonna hitailin liikaa lähdössä joten kun tiesin etten ehdi enää ilotulitukseen ja sen kautta tapaamaan ihmisiä niin jätin kemut väliin enkä enää baariinkaan viitsinyt lähteä katsomaan meininkiä.

Sen sijaan innostuin pienessä sievässä virittelemään joululahjaksi saamaani digiboksia. Piti jo joulupäivänä laittaa se kuntoon, mutta luin sen verran tarkkaan ja yksityiskohtaisesti silloin ohjeet että väsyin ja nukahdin ennenkuin ehdin käydä koneeseen edes käsiksi. Sitten herätessä ja muutamana muuna päivänä oli muutakin mietittävää joten se jäi silloin.

Nyt kuitenkin innostuin ja sehän olikin tosi helppoa kytkentöineen sekä automaattisine kanavahakuineen. Kanavia löytyi kauhea määrä, tosin suurin määrä niitä näkymättömiä maksullisia. Tosi siistiä että YleTeema näkyy nyt, sieltä tulee paljon älyllistä ohjelmaa jota on ilo katsella. Yhden uuden vuoden teemana oli Canal + kun sellasin olin hankkinut lähellä uutta vuotta muistaakseni ja se oli silloin niin uusi asia, että vuoden vaihtuminen jäi siitä mieleen. Nyt tuli himo taas hankkia maksullisiakin kanavia ja tietysti taas se Canal + on taas mielessä etenkin jalkapallopelien takia sekä uusien ja vanhojen leffojen takia myös tottakai ! =) Lähdenkin tästä pian tutkailemaan pakettitarjouksia..

Viime yönä sitten tai lähinnä jo aamusta katsoin sitten YleTeemalta "Monty Python Hollywoodissa"-leffan. Vuonna 1982 tehtyä tasokasta huumoria jonka yllätyksellisyys eritoten vetosi minuun. Aiheena oli paljon muutakin kuin urheilua vaikka sitäkin runsaasti etenkin sitä brittijalkapalloon liittyvää.. =D Sain melko hervottomat naurukohtaukset katsoessasi filosofien futismatsia, suuntavaistottomien 100 metrin juoksua, pidätysvaivaisten marotonjuoksua, kanaksi itseään luulevien estejuoksua sekä kuurojen juoksua joka ei koskaan alkanutkaan vaikka lähettäjä herra pistoolimies kuinka yritti ! =D

Ainoa uudenvuoden lupaukseni oli siis seurata vihkon kera vuoden vedonlyöntiä tuloineen ja menoineen jotta sen vuotuinen totuus kävisi tästä lähtien aina mutisematta selväksi. Tänään kävinkin pari riviä jo laittamassa heti vuoden alkuun kun brittijalkapallo oli taas vauhdissa. Yksi rivi jäi vielä kesken, mutta hyvin lähti vuoden vedon käyntiin sillä varmistin jo tältä päivältä voitollisen tuloksen Ipswich 1, Wolves-Sheff U x tuplalla. Herätessäni tänä iltapäivänä tuli toinenkin juttu mieleen ja se on säännöllinen liikkuminen ja kunnollinen oikeisiin aikoihin nukkuminen noin niinkuin yleisesti. Vaikka Jouluna vähän tulikin painoa lisää niin sen jälkeen on päässyt taas pitkästä aikaa paremmin kiinni liikunnan ihmeelliseen maailmaan. Muutenkin vuosi vaihtui varsin kivasti uutuuksien raihkahtavissa tuulissa.. =)

Kirjoitettaessa soi Down : Nothing in return(walk away)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus