EM-kisa huuma alkaa jo tuntua.. intohimo..FC Venus

  • Toni

Olen tässä viime päivinä kuluttanut paljon aikaa lukiessani ennakoita lauantaina alkaviin futiksen EM-kisoihin. Myös historiatiedosta on pitänyt ammentaa ja laittaa uudestaan mieleen lähikisojenkin tapahtumia silmälläpitäen myös jo EM-kisojen vedonlyöntiä. Mikään muu urheilutapahtuma kuin futiksen arvokisat eivät saa minua innokkaammaksi ! =D Jalkapalloon liittyy aina rutkasti intohimoa, lähes yhtä paljon kuin naiseen johon satun olemaan rakastunut, joskus ehkä enemmänkin. Tällä hetkellä en ole rakastunut kehenkään, joten sitä komeammin nuo kisat siis taatusti vievät taas kerran mukanaan.. =D

Intohimo syttyy yleensä jo lapsena aina tälläisiin juttuihin. Ekat futiksen kisat mitä seurasin tosissani katsoen lähes joka pelin, olivat Meksikon MM-kisat vuonna 1986. Ja aina kun ei tv:ssä pelattu niin sitten tietenkin olin kavereiden kanssa pelaamassa kentällä tai tietokoneella commodore 64:lla & hyvin usein jotain futispeliä.. ja kun kiskalta välillä haettiin MM-kisapurkkaa siinä oli tietysti aina muutama ajankohtainen futistähti pelikortin muodossa mukana. Niitä sitten tietysti vaihdeltiin ja kerättiin koko korttipakka täyteen.. aloin pitämään myös 80-luvun ihan lopussa Ranking-listaa meidän kentän parhaista pomputtajista; oli keskenään pomputukset, itsekseen pomputtelut jalkaterillä, polvilla ja päällä, ite alotin vielä kantapäälläkin jo pomputtelemaan.. täyttä intohimoa jalkapalloa kohtaan siis !

Tälläiset lapsuuden kesät jäävät kyllä pysyvästi mieleen kun pikkuhiljaa vanhenee.. Noina 80-luvun vuosina varmaan pelasin innokkaimmin jalkapalloa kuin koskaan. Noista lapsuus/nuoruusvuosista ammentaa väkisinkin kyllä myöhemmin elämässä juttuja. Vaikka itse en enää ole viime vuosina juurikaan pelannut, niin intohimo on säilynyt sitten kuitenkin vähintäänkin yhtä kovana sitten urheiluvedonlyönnin puolella sekä puhtaasta ilosta seurata hienoja jalkapallopelejä paikan päältä ja telkkarista. Se yhdistää myös hyvin kansoja, paikan päällä on kansoja aina ties mistä eli hyvä tekosyy olla kaikkien kaveri ja samalla kuitenkin kannattaa myös omia suosikkijoukkueitaan kilpailumielessä. Elämää parhaimmillaan, paljon uusia kavereita ja jännitystä..

Katoinpa tuossa sunnuntaina luodakseni jo kisatunnelmaa tuon suomalaisen futisleffan FC Venus. Tarina oli ihan sympaattisen hauska ja aika totuudenmukainen monessa kodissa oikeastikin.. futishullut miehet & antifutis naiset =D Naiset eivät vaan ole niin kilpailunhaluisia luonteeltaan siitä kai pohjimmiltaan on kyse näistä vastakkaisasetteluista. Mutta onneksi on myös futishulluja naisiakin.. pitäisköhän munkin ottaa sellanen joskus niin luulen että sellanen suhde on yhtä intohimoa niin sängyssä kuin myös makuuhuoneen ulkopuolella.. =P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus