Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on euroviisut.

On todella jännä nähdä.. !?  1

..miten nykyisen joka vuoden tuplajännityksen kanssa käy tänä vuonna ? Saattaa olla että Suomelle ei vähään aikaan enää näin jänniä aikoja tulekaan jääkiekon MM-kisojen ja Euroviisujen aikaan !? Suomen lätkäjoukkue on näyttänyt harvinaisen kovaa henkistä kanttia nousemalla kerta toisensa jälkeen tappioasemasta voittoon & ne rankkarit ovat olleet aivan jäätäviä !

Ennen Euroviisuja en osannut odottaa Suomelta yhtään mitään niissä skaboissa, mutta esityksen nähtyäni ja yleisön pauhatessa suosiotaan & Saksan ja Ruotsin lehtien hehkuttaessa Suomen biisiä, olin aika ällikällä päähän lyöty. Hyvä niin, onhan tuossa pojassa jotain vähän samaa kun viimeksi Norjan viulunvinguttajan voittaessa. Tosin vähän rauhallisempi versio siitä..

Niimpä näiden signaalien myötä voi odottaa melko hyvää menestystä Suomelle. Hyvä myös että melkein kaikki muut pohjoismaat pääsivät myös finaaliin niin tietty pistesaldo on taattu ! =D En jaksa nyt ihan voittoon asti sentään uskoa, mutta varovaisesti arvioiden 10 sakkiin on ainakin taatusti hyvät saumat !

Kiitos Venäjälle, Kanada ei tullut Suomea vastaan. Nyt kiitetään Venäjää sitten pudottamalla ne jatkosta ! =D Ja sitten upea finaali Suomi-Ruotsi ! Suomen henkinen kantti on ollut niin poikkeuksellisen hyvä, että tänä vuonna en ihmettele vaikka juhlittaisiin toisen kerran MM-kultaa.. ! Olkaa venäläiset vaan ylimielisiä, kiitos ja näkemiin ! =D Kaksi kovaa peliä on suuri mahdollisuus Suomelle, aletaan jännittämään ! :)