JJK-JIPPO !

  • Toni

Vedonlyönti puoliammattilaisena tai ammattilaisena ei ole tunnepohjainen taiteenlaji. Hyvänä esimerkkinä toimii tämänpäiväinen peli JJK-Jippo jossa Jipolle tarjottiin komea 6.30-kerroin vierasvoitosta ! Selvä ylikerroin kuitenkin ihan kohtuullisessa kunnossa olevalle Jipolle jolla on myös potentiaalia. Vieraissa pelit ovat sujuneet myös mallikkaammin. Tauolla tilanne 0-2 & panostin Jipon voiton puolesta vaan eipä menestys siihen pääty jos se ei osukaan. Vielä ei voikaan ilakoida, mut suht hyvältä näyttää.

Oli mulla toinenkin syy miksi pelasin Jippoa paitsi että joukkue ei ole huono eikä tasoero JJK:n verrattuna ole noin suuren ylikertoimen arvoinen. Nimittäin kokemuksestana pelurina olen huomannut, että usein hyvää peliä kovaa joukkuetta vastaan, saattaa seurata hieman heikompi peli hieman heikompaa vastustajaa vastaan. JJK voitti viikko sitten Kupsin kärkiottelussa peräti 4-0 ! Todella tyypillistä jalkapalloilussa jos joukkue ei ole mikään aivan superhyvä. Niille superjoukkueillekin sattuu joskus heikompia päiviä joita kannattaakin kytätä.

Sinänsä sääli että JJK näyttäisi häviävän tänään, nousuhaaveet hieman heikkenevät kun Kups & Rops näyttäisi voittavan omat pelinsä näillä näkymin. Joukkuetta voi tunnustaa ja kannustaa, mutta se on ihan eri asia kuin ammattipelaaminen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus