Kävin vihdoinkin uudessa Ale-Makasiinissa !

  • Toni

Joo Äänekoski on pistänyt "vähän" isolleen noiden kauppojen kanssa ! Mut ihan hyvä vaan, riittääpähän tulevaisuudessa valikoimaakin ja pieni kilpailu pitää tasoa yllä. Tänään tuli vihdoinkin käytyä jo jonkin aikaa auki olleen uusitun Ale-Makasiinin uusissa tiloissa. En muista tarkkaan millä tätä on mainostettu, mutta tuotevalikoimamäärä on melkoinen aikakin Keski-Suomen mittakaavassa sekä pinta-ala on melkoisen hurja kuten itsekin sain tänään todeta. Entisessä oli juuri ongelmana tilojen ahtaus, hyvä kun sopi etenkin vaatepuolella kulkemaan. Uusi on varsin selkeä, varustettu näkyvillä kylteillä että missä päin rakennusta löytyy mitäkin. Vielä en osaa niin tarkasti sanoa löytyykö siellä vaikka mitä sillä käväisin vain tänään vähän ennen sulkemisaikaa. Ostin toki jotain kuitenkin !

Ja sitten kirjoitus Äänekosken S-marketin rakentamisesta ! >

Osuuskauppa Keskimaa tekeekin Äänekoskelle suuremman S-marketin kuin se aiemmin kaavaili. Myymälä kasvaa 4 000:stä 5 000 neliöön, jolla siitä tulee maakunnan suurin S-market..

S-marketin rakentaminen on jo käynnistynyt entisen linja-autoaseman tontille. Keskimaa on hakenut Äänekosken kaupungilta muutosta kiinteistön rakennuslupaan. Uuden lupakäsittelyn takia marketin valmistuminen siirtynee ensi vuonna parilla kuukaudella.

S-marketin suurentaminen johtuu kilpailutilanteen muutoksesta, sillä kauppaketjut investoivat Äänekoskelle rajusti. Kesko kertoi toukokuussa suunnitelmastaan rakentaa Citymarket Äänekosken keskustaan. Lisäksi halpamyymäläketju Ale-Makasiini avasi pohjoisen Keski-Suomen suurimman tavaratalon Äänekoskella.

Blogiaihe. Tältä näytti vanha Linja-autoasema Äänekoskella jos joku muistaa nähneensä. Nyt se on jo poissa, joten melkoinen muutos kuitenkin aika pieneen paikkaan. Tuleekohan identiteettikriisi ? =p
Blogiaihe. Tältä näytti vanha Linja-autoasema Äänekoskella jos joku muistaa nähneensä. Nyt se on jo poissa, joten melkoinen muutos kuitenkin aika pieneen paikkaan. Tuleekohan identiteettikriisi ? =p

Kirjoitettaessa soi Thyestean Feast : Order of the elder serpent

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus