Kyllä on tasaista !

  • Toni

Itse asiassa tänään pitäisi vasta olla sen mun juhlablogin vuoro näin vanhana Dartsin intensiivisenä ystävänä kun kerran 501. blogi tässä paraikaa menossa.. Eilen tuli jo kivaa menestystä vedonlyönnissä kun Suomi-Puola alle 2,5 maalia & Norja-Kreikka X tärkeät pelit osuivat. Ainoastaan Ranska-Skotlanti X ylläri jäi kaivelemaan ja toteutumatta, arvasin et Skotlanti pystyy jäädyttämään Ranskan, mutta että menivät vielä voittamaankin, siihen en välttämättä olisi ihan heti uskonut vaikkakin joskus, tosin hyvin harvoin Ranskakin häviää ennakkoon suurille altavastaajille kuten esim. MM-kisoissa eka ottelussa Afrikan maalle ja vuosi taisi olla 2002 jolloin kaikki meni heiltä pieleen niissä kisoissa. Kerroin olisikin ollut veikkauksella aivan mahdottoman palkitseva eli 11.30 ! Tänään odotan ja jännitän Hakan voittoa Tepsistä ja perjantaina olisi vielä pari tasuria Ranskan 2.divisioonasta, sitten on tämän listan menestys paketissa.

Uskomattoman tasaista on Suomen lohkossa kyllä, kaksi viime kierrosta ja nämä 4 lohkokärkeä kohtasivat ristiin toisiaan & jokainen keskinäinen peli päättyi tasan ! Joten yhtään mitään ei ratkaistu niillä kierroksilla vaikka niin kaikki luulivatkin että nyt viimeistään erottuvat ne jyvät akanoista. Portugalillakin oli kaksi kotipeliä ja molemmat päättyivät tasan. Varmaan söi miestä kun sekä Puolaa että Serbiaa vastaan vastustajat kävivät tekemässä sen tasoitusmaalin vähän ennen peliajan täyttymistä !

Niin ja hieno taistelu eilen Suomelta Puolaa vastaan. Harmi että Puolan maalivahti veti pidemmän korren. Suomella oli siis paikkoja ja etenkin se Forsselin hieno laukaisu olisi painunut kyllä verkkoon ilman Borucin haamutorjuntaa. Noh mutta yhtä kaikki, Puolalla oli myös parit vaaralliset paikat ja taistelu arvokisapaikasta senkun jatkuu kiihkeänä..

Ja ohhoh mikä paukku ! Lentopalloilijat menivät välieriin saakka. Entinen ennätys siis parani jo varmuudella sillä Suomi on aiemmin ollut parhaimmillaan 7. EM-kisoissa. Ja kaiken muun hyvän lisäksi samalla varmistui myös vuoden 2009 EM-kisapaikka Turkkiin ilman karsintoja. Tänään Suomella merkityksetön ottelu Venäjää vastaan ja lauantaina sitten ne välierät. Joten kaikki muistaa sitten kannustaa lauantaina Suomea yhä uskomattomampiin suorituksiin !!!

Niin tyypillistä.. oisko 15v
Niin tyypillistä.. oisko 15v

Kirjoitettaessa soi Testament : The Gathering

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus