Oli nostalginen leffaelämys lauantaina !

  • Toni

Kun tuli katsottua Sam Peckinpahin ohjaama "The Getaway" suomennettuna "Pakotie" jossa pääosissa ovat Steve McQueen & Ali McGraw. Leffa on peräti vanhempi kuin minä eli kovin vanha jo kyllä ! =D Vuodelta 1972 mutta edelleen se tuntui toimivan vallan mainiosti ! =)

Tähän leffaan liittyy sellainen henkilökohtainen tarina että katsoin tuon eka kerran tosi pienenä jo ja se jäi jo silloin mieleen, etenkin se loppukohtausammuskelu. Toisen kerrankin muistan kun samaisen leffan satuin näkemään. Se tapahtui Kotkassa 1980-luvulla videonauhurilta ! Sen jälkeen en ollut koko leffaa nähnytkään paitsi ehkä jotain pätkiä sieltä täältä jossain uusinnassa.

Nyt kun näin televisio-ohjelmista että samainen leffa olisi tarjolla, ajattelin et katsotaas miltä se nyt oikein mahtaisi tuntua !? En muistanut enää läheskään kaikkia tapahtumia, mutta muistin miten leffa tulisi päättymään eli se loppukahakka ja autolla körröttely aivan lopussa. Sitä en muistanutkaan että se loppuammuskelu olikin yllättävän tehokasta ja nopeaa toimintaa kun Steve oli niin kova ja tarkka ! :P Se kesti paljon vähemmän aikaa kun muistinkaan kun kovanaamat yksi toisensa jälkeen kaatuivat niin nopeaan tahtiin.

Hyvä toimintaleffa kyllä edelleen ! Oli kiva myös katsoa leffan puitteita kun elettiin kuitenkin hiukka eri aikoja kuin nyt =) Ei ollut kännyköistä saati netistä tietoakaan.. leffalla ei kyllä ollut mitään kovin vahvaa moraalista opetusta sillä siinä tapettiin armotta eikä paha saanut palkkaansa kun rosvojahan nuo pääosanesittäjätkin olivat. Steve veteli peräti 2 naista turpaan tuossa leffassa, ei kovin opettavaista kyllä sekään ! =D Ainoa opetus oli ehkä selviytyminen sekä kahden ihmisen välinen tiivis suhde vaikeuksista huolimatta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus