Osasto 10, Kojak, alaselkä & mustekala.

  • Toni

Katsoin eilen tv:stä Mirja Pyykön raportin syöpä/leukamialapsipotilaista vuodelta 1982. Muistan nähneeni sen ainakin osaksi ennenkin, varmaan juuri tuona samaisena vuonna. Pientä katselijaa moinen pelotti kovastikin, siksi se varmaan jäikin mieleen jo silloin, tosin silloin oli ymmärrys vielä hieman rajallisempaa kuin nyt katsellessa. Muistan silloin ajatelleeni että onpa kauheita sairauksia olemassa kun en tarkemmin sitä vielä ymmärtänyt.

Vielä vanhempaa juttua oli tarjolla kun Kojak 70-luvun poliisisarja palasi ruutuun, tosin uusilla jaksoilla ja uusilla näyttelijöillä, mutta kuitenkin. En muista sitä vanhaa sarjaa muuten kuin että toi hahmo on kyllä jostain tullut tutuksi !? Kai jälkikäteen jostain ?

Harmittomasta kierreliikkeestä on nyt 4 päivää eikä alaselkä harmi vieläkään ole täysin tervehtynyt. =/ Hö, tyhmää varoa sitä koko ajan eikä pahemmin viitsisi riskeerata sitä liikunnankaan yhteydessä.

Eilen illalla maistoin eka kerran mustekalaa ! Ensin haistelin sitä avattuani purnukan, sitten varovasti maistelin. Ei tää kyl ihan kalalta maistu, ainakaan tämä säilyke. Tummaa "kastiketta" kuten mustekalalle kuuluukin mustekalapalojen ympärillä, paljoa en viitsinyt kerralla syödä näin totutellessa makuun, ensin vähän pelkiltään & sitten leivän päälle. Ei mikään mahtava makuelämys, mut ehkä mä pystyn noi 3 purkkia kuitenkin syömään.. !?

Kirjoitettaessa soi Novembers Doom : The Novella Reservoir

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus