Perjantai meni vaateostosten&livemusiikin parissa!

  • Toni

Juu aloitin musiikkikesän itselleni vähän vieraamman musiikin parissa, mutta kun kerran oli paikkakunnalla noi kanavamusiikkijuhlat(virallisesti Channel Rock 10 Music Festival) niin mikäs siinä kun liputkaan eivät maltaita maksaneet & kun Kirsi Rannon ulkonäkökin on sattunut mua aina viehättämään.. Noh menettelihän tuokin musa pienessä sievässä, työkaverikin ja jokunen kaverikin muistaakseni tuli tavattua.. joo Äänekosken oma likka Anita Hirvonen oli myös esiintymässä. Olin aina tiennyt että hän laulaa, mutten muista juurikaan koskaan häntä kuulleen, joten nyt sekin tuli sitten todettua että millaista se on.. torvi oli aika suuressa roolissa hänen bändissään. Niin ennen esiintymistään hän käppäili siellä yleisön joukossa joten kävin kättelemässä ja muutaman sanankin vaihtamassa & Kirsi Rannon nimmaritkin vielä sain.

Niin ja ennen musiikkia kävin ensi kertaa tokmannissa nyt myös vähän vaateostoksillakin ja heti löysin mitä tarvitsinkin eli siniset stretch-farkut, potentiaalisen Tuskassa pidetyn t-paidan sekä tietty boxerit hauskalla värillä :P

Kirjoitettaessa soi Taustalla soi: Eppu Normaali - Onko vielä pitkä matka jonnekin-Live

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus