Siirryin taas takaisin enemmän urheilukanavalle..

  • Toni

Joo vaikka toki seuraankin sieltä säännöllisesti huippujalkapalloilua niin sen kanavan katsominen onkin sitten melkein siinä nykyisin + toisinaan hyvin vähän päälle. Muistan kun tuo kanava alkoi näkymään niin sehän kanava se yleensä päällä sitten aina oli. Piti oikein netistä käydä kattoon et millos se alkoikaan oikein näkymään ? Jaahas näköjään 27.elokuuta 2001 ! Vihjeosuudet & otteluennakot tuli seurattua aina säännöllisen tarkasti. Jostain syystä jossain vaiheessa se perinne vain jäi pois. En enää muista miksi, jäiköhän se pelistudio jossain vaiheessa välillä sieltä pois vai kuis ?

Mutta joo, onhan tuon kanavan tarjonta ehtinyt vaan parantua alkuajoista. Yhä laajempi ohjelmien ja lajien kirjo tarjolla ja mikä parasta jalkapalloa myös yhä useammasta maasta ja säännöllisesti. Urheilukanava+ kanava laajentaa vielä entisestään tarjontaa. Nyt tällä viikolla käänsin yhtenä päivänä sinne jo päivällä ja jäin katsomaan ja koukkuun. Sieltä tuli futista parikin ottelua pikauusintana mitä en ollut ehtinyt katsoakaan aiemmin ja toinen peli taisi näkyäkin suorana vain plussan puolelta. Sit sieltä tuli fitness-urheilua, peräti autourheiluakin katsoin ja tietenkin pelistudion. Jaahas siellä oli tollanenkin hyvä uutuus kuin IS-uutiset jossa varsin hyvin seurattiin esim. suomalaispelaajien edellisyön NHL-menestystä. Myöskin jalkapallosarjojen tilanteita käydään nykyisin varsin hyvin urheilukanavalla läpi tietenkin ajankohtaisen kuvamateriaalin kera.

Eli urheilukanava on varsin hyödyllinen ja viihdyttävä kanava. Jos olen vain kotona, niin käytännössä melkein aina telkkari on päällä ainakin taustahälinänä. Maikkari on ollut nyt se peruskanava joka useimmiten on aina päällä. Urheilukanava on kuitenkin tällä viikolla alkanut taistelemaan taas siitä paikasta. Katsoin eilen jotain varsin harvinaista ja osaksi siksi se olikin varsin hauskaa. Eli tota naisten sarjalentopalloilua Suomesta. Taisin lyödä vetoakin siitä vasta ekaa kertaa. Katsottuani ennakon pelistä, tein johtopäätelmäni ja löin ottelun voittajasta sitten heti vetoa. Ja tietenkin se meni oikein =D Järjestelmään varmaksi yhdessä varman Darts-kohteen kanssa sen laitoin kun paraikaa käydään myös Dartsin arvoturnausta. Loput 2 kohdetta oli sitten lätkää kun oli kerran torstai, tuo jääkiekkoilun kuuluisan vilkas pelipäivä. Ja pientä lunastustakin tuli kun varmat pitivät.

Joo ja urheilukanavan seuraaminen jatkuu, rakkaudesta urheiluun.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus