Tänään kiltisti aikaisin nukkumaan !

  • Toni

Sillä huomenna on urheilua luvassa monessa muodossa. Ajattelin aloittaa lauantain aamulenkillä ennen aamupalaa. Sitten suihkun ja aamupalan jälkeen suuntaan kirjastoa kohti lukemaan v-lopun vakiovihjeet sanomalehdistä sekä pitkävetovihjeet aamulehdestä. Kun ei ehtinyt vielä tänään niitä lukaista. Niin ja tietenkin myös urheilulehti pitää lukasta pääpiirteittäin läpi. Vielä R-kioskin kautta sitten kotiin napaten mukaansa viikonvaihteen pelivihjeet-lehtinen. Urheilukentällä pitäisi olla jo klo.13 mennessä kun olisi jalkapalloa tarjolla. Huiman kauden viimeinen kotipeli ja pakkovoitto edessä sarjan toiseksi vikaa joukkuetta vastaan jotta mahdollisuudet säilyisivät säilymiseen aina viimeiseen kierrokseen saakka Turkuun matkustettaessa..

Sitä ennen pitäisi jo ainakin osa päivän vedonlyönnistä lyödä alta pois. Niin ja ehdottomasti tehdä vakiorivikin kun huomenna alkaa taas Vakion SM-kisa joten siihen olisi tarkoitus ehdottomasti osallistua myös. Ja illalla viimein kotiin päästessä aion vielä heiluttaa vähän puntteja. Joten sellaista liikunnallista olisi huomenna luvassa ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus