Terveysbuumi senkun jatkuu..

  • Toni

Juurikin just nyt voisi venytellä vaihteeksi taas kunnolla että jaksaa taas jalkoja treenailla tässä lähipäivinä viimeistäänkin ! Kävelyä on lisätty & nyt uutuutena hyötykävelyä kun tänään huomasin että takakumi on pyörässä tyhjänä.. oli kiirus joten jalkaisin sitten matkaan vaan ! Muutenkin olen tosi laiska tollasten rikkinäisten asioiden suhteen. En edes ole vielä jaksanut katsoa mikä siihen oikein tuli.

No kunnes jaksan vien sen joko huoltoon tai korjaan itse. Mutta sitä ennen ajattelin ottaa hyödyn tästä ajasta ja kävellä pari viikkoa nyt aina pyöräilyn sijasta. Pitää muistaa vaan lähteä vähän normaalia aiemmin matkaan. Kyl se pari viikkoa nyt vähintään saa olla rikkinäisenä toi pyörä, muuten houkutus päästä nopeammin paikkoihin pyörällä taitaa käydä liian suureksi..

Ja livetietoa : Kesken blogin kirjoittamista tuli puhelu & kamu toikin mulle vielä enemmän juotavaa Virosta mitä oli sovittu, jippii ja jees ei haittaa yhtään !!! :P

Kirjoitettaessa soi Darkthrone - Under A Funeral Moon

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus