Unirytmi päin P:tä & pakkodieetti..

  • Toni

Joo Olympialaiset sekoittavat elämää ! Onneksi ei ole missään nyt töissä sillä potkut ois jo tulleet =P Mun on pitänyt jo perjantaista lähtien käydä kaupassa enkä ole vieläkään käynyt.. joten olen elänyt vettä/leipää linjalla, lähes paastomeinigillä tai nyt lopuksi on kaapista löytynyt enää riisiä ja makaroonia. Hyvin ovat kyllä kilotkin karisseet ! =D Tehokasta, jännä kokea pitkästä aikaa miltä tuntuu elää vähän nälkäisenä.. kuin leijonaparat savannilla jotka harvoin aina saalista saavat. Sitten vielä kiduttaakseni itseäni lisää olen käynyt nyt 3 lenkkiä putkeen aina iltamyöhään ja tietenkin sen jälkeen vasta syönyt eikä ennen.

No huomenna ajettelin katkaista ainakin tämän kurnivan nälän.. tähän väliin ois hyvä ostaa vaikka joku laihdutustuote niin pikkuhiljaa lenkkejä jatkaen ja sopivasti syöden päästään tavoitteeseen mitä jo kesällä alunperin ajattelin olla. Mutta mitä en pitkästä aikaa tänä kesänä jaksanut tosissani toteuttaa. Vois myös alkaa pikkuhiljaa öisin nukkumaankin, ois varmaan ihan terveellistäkin.. ja herätä kattoon taas jossain vaiheessa kisoja. Koosteesta näkee kuitenkin jo paljon vaikkei se ihan sama asia olekaan kuin live-katsominen. Tietyt kilpailut missä etenkin on suomalaisia pitää kyllä pyrkiä katsomaan livenä, ehdottomasti !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus