VAIHTELUA.

  • Toni

Vaihtelua tylsään arkeen oli eilen käydä nauttimassa savullisesta ravintolasta.

Elämme outoja aikoja kun kirjoitamme kuulumisia, tuntojamme & muuta elämäämme liittyvää tänne nettiin. Voisikin kysyä onko siinä mitään järkeä ? Sotkeeko se vaan elämäämme turhaan ?

Edustaako tämä aika taantumusta, kun voisi käyttää tämänkin tietokoneajan oikeaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ? Omalla kohdallani huomaan tietokoneen vähentävän normaalia sosiaalista kanssakäymistä. Ne jotka ovat tottuneet pitämään päiväkirjaa ennenkin, on päiväkirja saanut uuden muodon täällä netissä ja siinä mielessä tämä ei ole hukkaan kulutettua aikaa. Tosin päiväkirjasta on tullut tällä kertaa julkinen, siinä on pieni ero. Ihan kaikkea ei kannatakaan paljastaa tai muita ainakaan nimillä siihen sotkea. Taitaapa olla etenkin nuorilla tänä päivänä suuri sotkujen aiheuttaja tämä netti. Mitä haluan tällä kirjoituksella viestittää on, että elämää on myös tietokoneen ulkopuolella. Tähän kun innostuu liikaa, on vaarana unohtaa kaikki muut kivat asiat.

Heräsin aivan liian aikaisin & päätä särkee, joten menen jatkamaan uniani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus