Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on valio.

Jesh, vihdoinkin lähes terve päivä !  1

Olin edellisen kerran täydessä terässä lauantaina 26.2 kunnes aloin sairastelemaan. Eilen oli vielä erityisen noivea päivä yhtäkkiä taas, aloin voimaan pahoin, vatsassa kiersi & siihen oli useampikin syyllinen. Yksi oli ehkä vanha purkka suussa.. väsyin totaalisesti kaupungilla & ajattelin vain että jos sänkyyn äkkiä pääsisi..

Noh lähdin kävelemään ja käymään sitten Äidin luona tottakai ! :D Sieltähän sitä lohdutusta löytyikin. Äiti teki löysää puuroa kiisselillä & antoi jonkun vatsavaivoihin auttavan pillerin ja sitten vielä söin ekaa kertaa valion(jee olin siel muuten kesällä töissäkin) uutta ruuansulatusjugurttia ! Kyllä kannatti käydä, piristyin jo illasta ja sain hommattua ton television ja digiboksin mitkä olivat suunnitteilla sille päivälle !

Ja tämä päivä on ollut pitkästä aikaa harvinaisen vireä päivä eli alkaa tuntumaan jo lähes täysin terveeltä ! Ainoastaan pieni röhä on vielä kurkussa, mutta kipeä se ei enää ole eikä tarvi enää pahemmin niistellä. Taisi eilen kannattaa siis käydä äipän luona :) Tämän päivän vielä lepäilen, mutta huomenna voisi kokeilla jo liikuntaakin, vaikka puntin veivailua !? =)