Veikkaus uudisti nettisivustonsa !

  • Toni

Eilen siihen vähän tutustuin, mutta uuden opettelu vie aina vähän aikaa.. joten en tuomitse tai ylistä sitä vielä ennenkuin opin käyttämään sitä kunnolla uusine nikseineen tai kommelluksineen. Ensimmäinen vaikutelma oli kuitenkin hieman kömpelö, valitettavasti. Ja koska olen tottunut tekemään pitkävedot R-kioskilta viikottain saadun pelilistan numeroiden ja järjestyksen avustuksella ja perusteella, oli aika hidasta etsiä pelilistani merkityt aikomani pelattavat kohteet netistä kun kohteiden numerot puuttuivat ja ne olivat eri järjestyksessä. Ja tuo tumma taustakin on näin alustavasti epäselvempi kuin entinen vaaleampi.

Hyvää ensivaikutelman perusteella oli juokseva aika kunkin kohteen kohdalla kauan peliaikaa oli vielä jäljellä. Myös eri lajien lajittelu oli mukava uudistus. Tosin samalla se aiheutti sekaannustakin kohteiden eri järjestyksen takia paperiseen pelilistaan verrattuna.. ja kuulin jo kaupungilta ärräpäitäkin että piti tulla kioskille tekeen veikkaukset kun ei ymmärrä tuota veikkauksen uudistunutta nettisivustoa alkuunkaan.. Noh mutta katsellaan pari viikkoa ja katsotaan sitten uusiksi oliko uudistus onnistunut vai ei !?!

3 kommenttia

Leccare

9.9.2010 08:16

Vanhat sivut olivat selkeämmät käyttää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

veikkaus

29.12.2013 04:13

Ja uudistukset jatkuvat. Kotisivu-uudistuksen http://www.veikkaus.biz jälkeen Veikkaus on päättänyt myös uudistella mobiilisovelluksiaan. Osoitteesta http://www.windowsphone.com/fi-fi/store/app/veikkaus/8a67b2ba-7a45-4d8b-a6bd-8ac1df8a0d63 voi vaikkapa lukea siitä, että nämä ovat sujuneet yhtä hyvin. Aika hyvin yritykseltä, joka tekee vuodessa yli 500 miljoonaa euroa tulosta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus