Vittu kun on läpimärkä olo.. =o

  • Toni

Juu kastuin pahemman kerran, tämä päivä olikin niitä vähän huonompia päiviä. Nukahdin kesken Olympialaisten avajaisia & tuli sitten kiireinen loppuilta ja juuri mihinkään en ees ehtinyt =/ Ehdin sentään veikkausasiat hoitaa mitä alunperin ajattelinkin. Netin kautta ensin, sitten piti jo lähteä kaupungille päin et kauppaan ehtis & muutama vähän isompi veto vielä R-kioskille. Sateenvarjoa en ehtinyt enää hakea sisältä kun huomasin melkosen kaatosateen. Hyvinhän siinä sit kastuin, sentään veikata ehdin ärrällekin, mut joutui hakeen tililtä rahaa maksuun vielä ja aikaa meni..

Pyöränpumppukin tietysti hajosi siinä kun olin lähtemässä kaupungille päin ja kun toinen pyöränkumi oli vähän rikki niin kun yritin jatkaa ärrältä kauppaan niin kumihan oli liian tyhjänä ajamista varten. Noh ajattelin sitten ärrältä ostaa palloille tarkoitetun pumpun, mut se oli kovin hidas tuohon tarkoitukseen.. niimpä kauppareissu jäi huomiselle & vielä piti käydä kylässäkin mut kun vauveli/pieni poika jo nukkui niin jäipä väliin. Tänään syödään sitten jääkaapin jämiä sillä niin tyhjänä se alkaa jo olla.. Yhtä myöhästymistä ja hermoja rassaava iltapäivä siis & kaiken kukkuraksi surkea keli rankkasateineen ! =D Mut tässä kirjoittaessani osaan jo nauraa tälle päivälle.. =) Hyvät osumat vedonlyönnissä voivat vielä kääntää illan positiivisempaan suuntaan tai sitten ei.

2 kommenttia

Fantte

8.8.2008 22:17

Minäkin nukahdin kesken avajaisten. Onneksi heräsin sitten viimeiselle puolituntiselle. Näin sentään tulen sytyttämisen ja ilotulituksen. Nyt alkoi suur urakka, olymppialaisten vahtiminen. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus