Yöradio.

  • Toni

Koska kuuntelin Suomen pelin radiosta enkä jaksanut sen jälkeen enää minnekään lähteä vaikka räsypokkaakin olisi ollut pubissa tarjolla.. =D No joku toinen kerta sitten totakin, ehdottomasti ! Mutta tosiaan jäi sitten radio päälle. Ensin kuuntelin vähän musiikkia sieltä ja meinasin jo laittaa kiinnikin sen ja siirtyä tv:seen, mutta sieltä alkoikin tulla mielenkiintoista kuunneltavaa enkä hennonut laittaa sitä kiinni ja onneksi näin tavoistani poiketen, tuli vähän erilainen lauantai-ilta ja yö joka toivottavasti ehkä laajensi tottumuksiani !?

Ensimmäinen ohjelman mielenkiintoinen aihe oli "Slow life" jossa kapinoidaan etenkin kiirellistä ja tehokkuuteen perustuvaa työelämää. Vastavoima siis tälle suorituspainotteiselle nykymeinigille. Siinä painotettiin myös etenkin elämästä nauttimista. Joo aihe oli kiinnostavaa kuunneltavaa, joku tulevaisuuden tutkija siin oli vieraana..

Sitten 14.10 oli aika monella tunnetulla henkilöllä synttäritkin. Ei niin älyttömän pidetyllä henkilöllä tällä hetkellä ainakaan Jyrki Kataisella oli esim. merkkipäivät. Kirsi Pihallakin muistaakseni sekä Roger Moorella & tämä charmikas henkilö täytti peräti jo 80 vuotta. Kaikkihan tietävät James Bondin osan mutta kuinkas moni muistaa tai jälkikäteen tietää hänet Simon Templarina alias Pyhimyksenä ? Minä ainakin luin noita sarjiksia joskus..

Sitten nauratti kovasti toi Alivaltiosihteerin hupi-idea että säästettäisiin sähköä käyttämällä uutta keksintöä joka sammuttaa valot aina siksi ajaksi kun silmät on kiinni eli myös räpyttäessä silmiä ! =D Ai että siinä vasta keksintö olisikin.. =P

Sitten takahuoneessa oli vieraana Samuli Edelmann keskustellen tästä uutukaisestaan eli lauletuista virsistä. Erikoista kieltämättä ja kuulinkin pari kolme biisiä sitten haastattelun välissä niitä virsiä. Ei paha, onhan noita joskus koulussakin laulettu ja opeteltu joten on niillä jotain lapsuus-nuoruus muistoarvoakin ja ehkä ehtoopuolella elämää noita sanoituksiakin voisi alkaa jo kuuntelemaan. Eipähän virsien sanoma yleensä kovin huono voi ollakaan paitsi ehkä juuri kapinallisille nuorille.. mutta sitähän nuoret tarvitsevatkin eli jotain mitä vastaan kapinoida ! Mun luokalla oli ala-asteella yhessä vaiheessa aina viikon virsi opeteltavana(ei rinnakkaisluokilla moista) & kumma kun melkein aina sitä oltiin opettelemassa sitten jälki-istunnossa.. xD

Toivottavasti alan nyt joskus muulloinkin kuuntelemaan radiota kuin vain metallin erikoisohjelmien aikana, se on kuitenkin hieman erilaista kuin tv:n katselu. Ja kun löytää sopivat ajat ja ohjelmat, niin se ei ole pelkkää hömppää vaan ihan ajankohtaista asiaakin. Toki hömppäkin on joskus ihan paikallaan..

Kirjoitettaessa soi Thin Lizzy : The Rocker tv:n puolelta..

3 kommenttia

Ninka_

15.10.2007 00:04

80-vee? :O

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ninka_

15.10.2007 00:14

No en mä tiedä, jos se on vaan.. hyvin kypsynyt? :D siis _todella_ hyvin..ei menis pondista enää ees muovikassi päässä. Mutta onhan Jack Nicholsonkin edelleen naisten suosiossa. Beats me.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus