Mikähän nyt mättää?

  • shiwan8

Ihme päivä. Puolen yön jälkeen mulle on saarnattu muunmuassa siitä kuinka olen kuulema marttyyri, nykyisestä asumismuodosta ja ilmeisesti siitä että ei olisi kuulema pitäny lopettaa toimimatonta parisuhteen alkua tuossa muutama viikko sitten.

Märttyyriväite tuli siitä kun todettiin mun olevan lyhyt ja kommentoin naurahtaen että tiedostan etten ole suoranaisesti pissiksien nykyhetken ihannemiesmääritteen ruumiillistuma. Mä en kyllä vieläkään näe miten toi tekee musta marttyyrin mutta olkoon. :D

Toinen ihminen alkoi mussuttamaan siitä mun asumismuodosta. Toistaiseksi siis asun hyvän ystävän kanssa joka sattuu olemaan yksi existäni. Jotenkin en nyt nää sitä ongelmaa tässä. Exällä on uusi äijä joka on itseasiassa vielä helvetin hyvä tyyppi ja itselläni on omia kuvioita aina satunnaisesti. Olis kuulema normaalia muuttaa erilleen. Jep. Sen takia että joku pitäis mua normaalimpana mun pitäis tuplata mun laskut kuukausitasolla. Ehkä ei. :)

No samainen ihminen rupesi vielä valistamaan minua parisuhde-etiketistä. Parisuhde ei ole kuulema vakava jos se loppuu suht. lyhyeen ja jos jonkinlaista viritystä jonkun muun kanssa on ollut alle 6kk sitä ennen. Kai se nyt on ihan sama kestääkö se parishde kuukauden vai 60 vuotta jos siinä ollaan asenteella mukana. Tuokin kaatui vain ja ainoastaan siihen että läheisyyden tarjontaa oli omasta puolestani vähemmän kuin toisella sen kysyntää. Tuppaan elämään omaa elämää jonka osa se parisuhde on enkä parisuhdetta jonka osa oma elämä on.

Odotan innolla loppuvuorokautta koska nämä sattuivat kaikki ensimmäisen 4 hereilläolotunnin aikana. :D

Kirjoitettaessa soi Klamydian Saippuaoopperaa

2 kommenttia

Jaja

4.5.2007 17:25

Jotkut ihmiset tietää sitten vaan niin perkeleen paremmin mukamas... Varmaan tiedätkin jättää välittämättä moisista kommenteista. Itse oon useinkin yhteydessä exiin (ihka ensimmäinen poikaystävä pirautti tänään, viimeisimmän läppärillä tässä nytkin näpytän) ja tälläkin hetkellä on suunnitteilla meno exän ja lapsensa kanssa. Mun mielestä tämä ei korreloi sitten ollenkaan siihen, että miten olen suhteista yli päässyt (=hyvin) ja mitä kuvioita milläkin hetkellä on meneillään ja miten niissä asiat toimii. Kamalaa jos jotenkin pitäisi deletoida koko ihmiset pois mun maailmasta vaan siksi, että se on jonkun etiketin mukaan väärin. Ei se vaan mene niin.

Asumisjutun kyllä naisena jotenkin ymmärrän, meillä kun tämä pesänrakentamisvietti on vähän erilainen ja _oikeasti_ hormoonitoimintakin vähän sitä sun tätä *wirn*. En ihmettele jos saat jatkossa kuulla tulevilta kumppaneilta mustistelukohtauksia tuosta, vaikka näin kauempaa katsottuna tilanteessahan ei mitään vikaa ole.

Hyvät viikonloput city-kihlatulle :D.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus