Karismaattinen Al Pacino

  • samukissa

Elokuvaohjaaja Francis Ford Coppolalla on ollut kyky nähdä nuoren näyttelijän kyvykkyys. Vain näin voi ajatella, kun tutkii Al Pacinon uraa. Siihen tangeerasin hiljan, kun mietin tulevaa matkaani Sisiliaan.
Etsin sisilialaisista lauluista tunnetuinta eli Kummisetä –leffan tunnukseksi tulleen Speak softly loven alkuperäistä versiota. Sekin esitetään elokuvassa vaikka teeman lauloi tunnetuksi Andy Williams. Leffan musiikinhan sävelsi Nino Rota.
Youtuben italialaisversiossa näkyy Al Pacino nuorena. Miten mahtavan roolin hän tekikään elokuvassa, joka kuvasi mafiapomoksi kasvaneen nuorukaisen elämänkaarta yksinäiseen ikääntymiseen asti.
Al Pacinossa on sitä karismaa ja sisäistä voimaa, jota voi kuvitella pelätyssä mafiapomossa olleen.
Pacinossa oli siis sitä jotain. Hän myös lunasti tulevissa filmeissään Coppolan odotukset. Hienot roolit ristiriitaisista ja toisinaan myös epämiellyttävistäkin henkilöistä Pacino on näytellyt loistavasti.
Esimerkiksi elokuvat Naisen tuoksu ja Heat – ajojahti ovat Pacinon elokuvia. Kuuluisa on Heatissä olevan kahden supertähden Pacinon ja Robert de Niron toisistaan mittaa ottava keskustelu.
No niin, siis eittämättä Al Pacino on eräs suosikkinäyttelijöistäni.
[/s]https://www.youtube.com/watch?v=9CS0-nRN_OA

Kirjoitettaessa soi https://www.youtube.com/watch?v=OIFXX97NpBY&list=PLA124B2CE63DD38F4

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus