Unten maan viestit

  • samukissa
Unten maassa naamiot riisutaan
Unten maassa naamiot riisutaan

Uskon voimakkaasti unien viesteihin. Niinpä ihmettelin aamulla viime yönä näkemäni unen merkitystä.
Olin synnyinkaupungissani ja suunnittelin lähtöä kotikaupunkiini. Mietin, kummallako kahdesta autostani lähtisin matkaan. Kahta autoa minulla ei ole mutta unissahan kaikki kummallisuudet ovat sallittuja. Sitten paikalle ilmaantuivat kaksi hyvää ystävätärtäni. Pyysin toista ajamaan toisen autoni kotikaupunkiini, sillä halusin molempien autojeni tulevan kotiin. Hän suostui mutta toinen ystävättäreni kielsi voimakkaasti ehdotukseni.
Tätä tässä olen kummastellut tänään. Uni oli hyvin selvä ja muistin sen oitis aamulla herättyäni. Merkitys kyllä selviää aikaa myöten.
Minusta ihmisen itsensä on selvitettävä uniensa merkitystä. Minä olen saanut unistani selviä vinkkejä tulevaisuutta varten.
Aina ennen elämänmuutosta alan noin puoli vuotta aikaisemmin nähdä unia joissa etsin uutta asuntoa. Kuljen eri huoneissa ja joskus kapuan vintille ja laskeudun kellariin. Pidän huoneita uusina puolina itsessäni ja taloa tietysti minuna, Valvetilassa en vielä suunnittele elämänmuutosta mutta unissani se alkaa tapahtua jo puoli vuotta aikaisemmin. Ja kas, sitten yks kaksi päätös on valmis ja tulla tupsahtaa tietoisuuteen. Näin on tapahtunut jo monta kertaa. Uskoni unien merkitykseen perustuu siis kokemaani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus