Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jenny.

Säärihoitajanne tiedottaa! Jenny Penny  2

Viime viikolla maailmaan putkahti kevätauringon paistaessa uusi sukkamerkki Jenny Penny. Sain siitä viestin sähköpostiini.

Te, tämän blogin kovia kokeneet lukijat, olette nyt Suomessa varmasti jotakuinkin ainoita ihmisiä, jotka tietävät yhtään mitään Jenny Pennyistä. Tässä neljä poimintaani Jenny Pennyjen joukosta.

Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny

Näitä valmistaa Jenny Penny Legwear, mutta en tiedä ko. firmasta mitään. Ehkä Jenny Penny on brittiläinen, sillä näitä voi ostaa vain yhdestä ainosta sukkakaupasta.

http://www.stockingsdirect.co.uk/jenny-penny.html

Tämä ei ole se englantilainen sukkakauppa, jota aina mainostan. Olen kuitenkin tilannut kamaa myös tästä kaupasta, ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Voisin olettaa, että he eivät ottaisi Jenny Pennyjä myyntiin, jos niiden laatu ei olisi hyvä. Ehkä Jenny Penny on heidän oma merkkinsä??

But who cares! Hienoja sukkiksia joka tapauksessa, vai mitä? Kun pukeudut Jenny Pennyihin, ei ole todennäköistä, että toisia samanlaisia kävelisi vastaan.

Sädehtivää kevättä!

T: säärihoitajanne


Sain seksitakuukortin!  2

Sain seksitakuukortin! Jo oli aikakin. Siinä lukee tyylikkäin kirjaimin "De Camp Walter", "SEX GUARANTEE by JW". Seksitakuuni on voimassa ensi helmikuun loppuun. Jos olen kiltti poika ja leikin nätisti, saan taas uuden kortin.

JW = Jenny Woo.

Hemmetin miellyttävää kun ottaa huomioon millaisessa piinaavassa puutteessa meikäläinen viruu. Nyt saan jopa kerran vuodessa syntymäpäivänäni ilmaiseksi käyttööni Jenny Woon bedroomin. Aionkin mennä lähiaikoina katsomaan makuuhuonettani ja suunnittelemaan äksöniä.

Berliinissä on paikka, joka mainostaa eräitä bileitään sanomalla, että - suokaa anteeksi mainoksen arveluttava kielenkäyttö - "näistä bileistä ei kenenkään tarvitse nussimattomana kotiansa palata." Olen käynyt siellä, ja se mainoslause täsmää. Ja huom! kyseessä ei ole bordelli.

Toivottavasti myös JW:n seksitakuu toimii. - Nimimerkki "Ranteille lepotauko?"