Kevät Berliinissä: alushousuni!

  • Walter de Camp

Joku ajattelija on todennut, että "elämä ei ole harjoitukset, vaan se itse" eli tuleva vappu ei ole vapun 2012 harjoitukset, vaan vappu 2012. Joten, päätin hankkia uudet alushousut.

Alushousukaupassa huomasin ensimmäiseksi saksalaiset (!) alushousut, joiden merkki on Bruno Banani. On taatusti mahtavaa tulla nähdyksi alushousuissa, joissa lukee Bruno Banaani! Mitä muuta me miehet oikeastaan haluaisimme olla kuin Bruno Banaaneja.

Sitten huomasin toiset Saksassa (!) valmistetut alushousut, joiden merkki on Olaf Benz. Ei kauhean pahalta kuulosta sekään. Olavi Bensiini.

Ostin Olaf Benzit, koska niissä on pari etua Bruno Banaaniin verrattuna. Ensinnäkin näiden alushousujen kangas tulee venyessään läpinäkyvämmäksi. Jos nyt syvämietitään, mistä kohdasta miehen alushousut saattavat jossain tilanteessa ruveta venymään, niin ymmärrätte mikä sieltä silloin äityy näkymään läpi!

Toiseksi ne ovat neonpöksyt! Niissä on neonväritystä, minkä ansiosta ne hohtavat hämärässä puoleensa kutsuen. Tule luokseni, Mirri! Täällä on Olaf!

Luulen, että olen valmis vappuun.

Olaf Benz -alushousuni
Olaf Benz -alushousuni

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi