Kevät Berliinissä: nakuilua ja naisia

  • Walter de Camp

Olen ollut jo viime perjantaista alkaen Berliinissä enkä ole tätä ennen ehtinyt kirjoittaa blogia. Ai mitä muuta tekemistä on ollut? No, olen esimerkiksi ottanut alastomana aurinkoa asuntoni parvekkeella ja päivettänyt muniani. Myöntänette, että se on paljon järkevämpää toimintaa kuin kirjoittaa blogia.

Asun Kreuzbergin yhdellä laidalla, Mehringdamin tienoilla. Kiva huone, parveke ja iso kylpyamme. Sain vihdoin pakotettua vuokranantajani poraamaan heidän puolensa ja minun asunnon väliseen seinään reiän ja työntämään nettipiuhan tälle puolelle. Olin puhunut siitä vuosia.

Nakuilua-sanan käyttö otsikossa on siis nyt perusteltu. Siirrytään naisiin. Tällä hetkellä berliiniläiset naiset ovat täysin koukussa hyvin lyhyisiin ja tiukkoihin minihameisiin. Niitä näkee koko ajan. Hillitön säärinäyttely esim. metromatkoilla. Minullahan ei ole mitään tätä vastaan.

Lauantai-iltana puoli kahdentoista aikaan metroon paukahti äiti, n. 45, ja tytär, noin 19. Molemmat kipeän lyhyissä tiukoissa minihameissa. Pieni vinkki sinne Suomeen teille kaikille äideille äitienpäivän lähestyessä: käyttäkää superminejä hameita. Varsinkin silloin kun haette lasta päiväkodista. Se tekee luotettavan vaikutuksen.

Sori, nyt en pysty jatkamaan enempää. Aurinko tuli juuri pilven takaa. Housut pois ja parvekkeelle! Palaan pian asiaan.

2 kommenttia

Anonyymi

16.4.2012 14:29

Pics?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

17.4.2012 02:27

Saatana sun kanssasi taas Waltteri, perkele. Että tekisi mieli olla siellä kaupungissa. Tai missä tahansa muualla paitsi täällä. Mieluiten kimppakivoissa. Tai jossain. Perkele. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi