Londonin fashionsyyskuu - ja sinä

  • Walter de Camp

Hei kaikki luovan luokan kivat ihmiset!

Mä olen niiiin kateellinen kaikille niille ihmisille, jotka eivät ole jumittuneet Berliiniin tai pingpongaamaan Berliinin ja Helsinkin väliä, niin kuin minä. Ne ihmiset voi mennä Lontooseen. Minä voin vain unelmoida siitä.

Jos mä joskus pääsisin Lontooseen, menisin ehdottomasti ensimmäisenä Somerset Houseen, joka on luovan luokan ihmisten mekka. Siellä on aina hienoja näyttelyjä ja muotitapahtumia.

Syyskuussa siellä on 14.-18. päivä London Fashion Week Spring/Summer 2013. Heti sen perään on tulossa Vodafone London Fashion Weekend 20.-23.9. Sinne ihan oikeesti todella haluaisin päästä. Siellä saa tietää, miten ihmiset tänä syksynä ja ensi talvena pukeutuvat. Siellä on muotinäytöksiä ja yli 100 lontoolaista huippudesigneria myy tuotteitaan at heavily reduced prices. Ja: "There's also hair styling, make up and beauty, champagne bars, lunch with the girls, personal styling, trend talks and more..."

Se viikonloppu on naisen taivas, ja, jos tsekkaat alla olevat pari videota, niin te jätkätkin ymmärrätte, mitä silmänruokaa ja pokaamismahdollisuuksia siellä olisi teille. Misuja, misuja, misuja, loputtomiin, ja kaikki laittautuneet mahdollisimman kauniiksi ja kaikki vielä viilauttamassa siellä kynsiään ja ripustelemassa ripsiä. Mitä toikin mahtaa tarkoittaa, että "lunch with the girls"?!

Epäilenpä, että tuo alempi video, jossa on paljon muotiviikonvaihteen kävijöitä - se on kuvattu viime vuonna ja siksi siinä on eri päivämäärä kuin tänä vuonna - voi panna miesten vasemman lahkeen yläosan sisäsyrjään pientä värinää! Kelatkaa itseänne noiden naisten kanssa!!!)

Jos muuten tänne aikoo lähteä, on syytä buukata sisäänpääsy jo nyt.

http://www.londonfashionweekend.co.uk/

Ja nyt tullaan otsikon kohtaan "ja sinä". Jos rakkaiden lukijoitteni joukossa on vielä joku totaali luuseri ja laitapuolen jumittuja, jolla siis ei ole omaa muotiblogia - hyvä Jumala! - eikä hän näin ollen pääse jatkuvasti esittelemään meille joka ainoaa vaate- ja asusteostostaan ja jos hän kuitenkin luovan luokan toimeliaana jäsenenä sattuu käymään Somerset Housessa muotiviikolla tai muotiviikonloppuna, niin jos vain suinkin haluat, lähetä minulle tekstiä vaikutelmistasi, fiiliksistäsi, ostoksistasi, pyörtymisistäsi, ja kuvia, ja laita oma nimesi mukaan, niin julkaisen kamasi tässä blogissa. Pane matsku tulemaan osoitteeseen

walterdecamp.pressi@gmail.com

Hyvää matkaa kaikille!

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi