Pissaa Hongkongin päälle!

  • Walter de Camp

Ollessani tammikuussa muutamia päiviä Hongkongissa tulin kiinnittäneeksi huomiota pariin varsin korkealla sijaitsevaan baariin.

Toinen on klassikko: vanhan, kauniin ja arvokkaan Peninsula-hotellin 28. kerroksessa majaileva Felix-baari. Peninsula sijaitsee Kowloonin niemen kärjessä, joten baarista avautuu näköala Hong Kong Islandin pilvenpiirtäjien suuntaan.

Toinen on samaiseen niemeen 29.3.2011 avautuneen Ritz-Carlton -hotellin ylimmässä, 118. kerroksessa, lähes 500 metrin korkeudessa toimiva Ozone-baari. Hotelli väittää, että se on katutasosta mitattuna maailman korkeimmalla sijaitseva baari. Se ei ole ihan varmaa, koska Dubaissa sijaitsevan Burj Khalifa -rakennuksen 122. kerroksessa toimii Atmosphere-baari. En kuitenkaan tiedä näiden rakennusten huonekorkeutta, joten on mahdoton sanoa. Atmosphere on ykkösenä Guinnesin ennätysten kirjassa. Anyway, 118 kerrostakin on jumalattoman korkealla.

Peninsulan Felix-baaria on ollut suunnittelemassa maailmankuulu arkkitehti Philippe Starck. Hän on tehnyt miesten vessan pissapaikat sellaisiksi, että miehet pissaavat vessan lasiseinää vasten. Se on samalla baarin ulkoseinä, jonka takana, alapuolella, avautuu näkymä Hongkongin kaupunkiin. Syntyy vaikutelma, että mies pissaa kaupungin päälle! Aika makeaa. Ei voi muuta sanoa. Mahtava tunne! Se on ihan toista kuin pissata bussipysäkkien katoksiin.

Tämä pakottaakin esittämään perimmäisen kysymyksen. Onko sittenkin mahdollista, että jotkut naiset voisivat tuntea peniskateutta, koska ilman penistä naiset eivät pysty roiskimaan pissaansa ympäriinsä niin kuin miehet?

Tässä videossa näytte meikäläisen siellä Felix-baarissa! Huomatkaa tyylikäs kaljuni ja viiksipartani.

2 kommenttia

Anonyymi

5.2.2012 10:18

Walter da Halpa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-aninka-

5.2.2012 15:46

Peniskateus on runsaasti arvostelua osakseen saanut TEORIA. Sen sijaan suomalaisesta kansankulttuurista tunnetaan hyvin 'vitun voima'. Naisen elin nähtiin ylivertaisena penikseen verrattuna. Tästä löytyy kansanrunousarkistosta runsaasti aineistoa taikojen, loitsujen ja muiden kansanrunojen muodossa. Kuona-aineiden roiskiminen minnesattuu on nykypäivänä saanut mittasuhteet ja tavan voisi sanoa olevan jopa yliarvostettua miesten keskuudessa. Voi Freud minkä teit!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi