Tämä on sairas, sairas kansa

  • Walter de Camp

Pakko esittää muutama vastakommentti tiedotusvälineille, joissa koko ajan väitetään, että sikainfluenssarokotuksissa kaikki on mennyt pieleen. Neuvostoliitossa oli sankarityöläisiä, meillä sankarityrijöitä.

Luullakseni kohta on rokotettu noin miljoona riskiryhmiin kuuluvaa suomalaista. He ovat siis kroonisesti sairaita. Pohtikaa tätä! Suomessa on miljoona kroonisesti sairasta ihmistä! Joka neljäs suomalainen on kroonisesti sairas. Me olemme saatanan sairas kansa. Tätä en ainakaan itse aikaisemmin tiennyt.

Kun tähän lisätään se, että nähtävästi jokainen kroonisesti sairas suomalainen katsoo tarvitsevansa rokotuksen heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä, niin totta kai syntyy jonoja.

Tunnen eräänkin kaverin, joka eilen jonotti Vantaalla kaksi tuntia rokotukseen, kun oli Vantaan ensimmäinen rokotuspäivä. Hei, eksä olis voinu mennä tänään? Olisitsä joutunu hengenvaaraan, jos olisit odottanu yhden päivän? Helsingissä, muutaman kilometrin päässä, ei vielä ole edes aloitettu rokotuksia, joten ollaanko me helsinkiläiset nyt kuoleman partaalla?

Nämä sankarihoitsut, jotka hoitavat koko ruletin, ovat vaarassa saada jännetuppitulehduksen jo siinä vaiheessa, kun kroonisesti sairaat suomalaiset on rokotettu.

PS Jos haluat tietää,miten kiertokaulapotilaan voi parantaa banaanilla, vilkaise tätä: http://www.lurppa.net/kani/tietoisku2.htm

PSS Haluaisin haastatella City-lehteen alle kolmekymppisiä miehiä, jotka metsästävät puumia. Oletko sinä päässyt nauttimaan puuman hameen alaisista koralleista? Lähetä viestiä allaolevaan sähköpostiosoitteeseen. Näytetään taas kerran, että meitä kutsutaan turhaan miehiksi, olemmehan poikia.

walterdecamp.pressi@gmail.com.

1 kommentti

Anonyymi

11.11.2009 09:40

Hoitsut on parhaita! Hyvä, kun sen huomaa joku.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi