Call Out Helsinki

  • awiwicat

Joka torstai Musiikkitalon koriskentällä järjestetään ilmainen Call Out Helsinki -tapahtuma. Yökoris (http://yokoripallo.fi) on Helsingin NMKY:n ja Nuorisoasiankeskuksen yhteishanke, jonka kautta toteutetaan paljon ilmaisia lähinnä koripalloon liittyviä tapahtumia mutta Call Out -tapahtumassa paikalla on myös tanssimatto ja DJ.

Ideana on, että kuka tahansa voi haastaa toisen tanssijan battleen missä tahansa tanssilajissa. Nämä call outit tehdään Facebook-ryhmän kautta (https://www.facebook.com/groups/1601789573439820/). Kyseessä on siis ennemminkin tapahtumasarja, joka huipentuu päätapahtumaan Hietsussa 9.8. Kesän aikana battlanneista tanssijoista valitaan 16 parasta, jotka sitten battlaavat toisiaan vastaan päätapahtumassa.

Call Out Helsinki on hieno esimerkki siitä, että tanssi ja musiikki voivat olla läsnä missä tahansa. Aina ei tarvita teattereita ja kalliitta pääsylippuja, jotka automaattisesti sulkevat tietyn osan väestöstä pois yleisöstä. Nämä jamit ovat ilmaiset ja kuka tahansa voi katsoa ja osallistua. Paikalla on aina sekä Suomen parhaita katutanssijoita että nuoria aloittelijoita ja kaikki antavat oman panoksensa kokonaisuuteen.

Call Out -tapahtumia on vielä kaksi; 23. ja 30.7 klo 18-20. Nähdään siellä!

Kirjoitettaessa soi Edu Imbernon & Droog - Spectral (Original Mix)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus